Reklama

Reklama

What Is a Woman?

  • Velká Británie What Is a Woman?

Obsahy(1)

Dokument venujúci sa rodovým a transrodovým otázkam, v ktorom Matt Walsh hľadá odpoveď, či ako sám vraví pravdu, na otázku: Kto je žena? Hľadá ju naprieč USA skrz rozhovory s bežnými ľuďmi na ulici, no aj s odborníkmi z pediatrie, psychiatrie, psychológie či ľuďmi, ktorí podstúpili zmenu pohlavia, taktiež s terapeutom potvrdzujúcim pohlavie či nakoniec s chirurgom, ktorý operácie zmeny pohlaví vykonáva. Pri hľadaní odpovede neváha a vycestuje za kmeňom Maasaiov v Keni. Snímka sonduje fenomén, ktorý sa objavuje v USA a to, že stále viac a viac mladistvých rozhoduje o zmene svojho pohlavia, často neuvedomujúc si, aké následky zmena môže priniesť. Matt Walsh si berie na paškál aj ošemetnú stránku fenoménu trans - vysporiadanie sa s oslovovaním, nároky týkajúce sa návštev sociálnych priestorov ako šatne či WC či nevyriešenú otázku hodnotenia športových výkonov. (Biopler)

(více)

Diskuze

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

"Znáte dokument WHAT IS A WOMAN? Postupně byl v USA zcenzurován na všech platformách, jen Musk se drží a film za pár týdnů na jeho twitteru vidělo 177 milionů lidí (dole link zdarma s titulky). Zápletka je přitom prostá: Dokumentarista chodí po genderově šílící Americe a ptá se: "Co je žena?" Na prostou otázku mu nikdo nedokáže odpovědět. Anebo se bojí odpovědět? "Ženou je každý, kdo se tak cítí", zazní konečně jedna z odpovědí. "Dobrá, já se cítím jako kočka, jsem tedy kočka?", ptá se filmař a reakcí jsou mu jen nadávky a vyhrocené emoce.

Jedna z aktuálně populárních západních teorií vychází z bizarního přesvědčení, že novorozenci nemají žádný evolučně-biologický gender. Tělo není rozhodující, protože se prý pravá identita vytváří během růstu a poznávání se ("gender journey"). Pokud však "nerozhodnuté" nebo emočně nestabilní dítě svěříte "Gender Affirming Therapist", co z takových rozhovorů může vzejít? Pravda? Nebo zmatek a nejistota? Anebo humor vedoucí k tomu, že se děti identifikují jako psi, koně nebo dinosauři (reálná situace na jedné britské škole). Anebo užívání "puberty blockers", které zastaví přirozené dospívání a dají dětem, které mají pocit, že mohou být transgender, čas na rozmyšlenou? A pak hormony a operace, která s sebou nese nemalá zdravotní rizika?

Přitom existuje mohutná evidence, že pokud se dětem nestanoví jasné hranice, naruší to u mnoha z nich psychický vývoj. Úkolem dospělého je definovat normalitu, dítě ji nezná. Pokud se do normality výjimečně dítě nevejde, mělo by si takovou pozici vybojovat až v dlouhém čase, který jako jediný umí otestovat, co představuje jeho autentický vnitřní postoj. Zákon, který stanoví, že pokud rodič neoslovuje své dítě správným zájmenem, tak se na něm dopouští faktického násilí, situaci příliš nepomáhá.

Jak moc dokážeme na Západě znásilnit jazyk? Anebo zcela minoritním tématem znásilnit pozornost majoritní společnosti? Kde se bohulibý boj za respekt a toleranci k odlišnostem pokazil? A co na to Jordan Peterson? Nebo Masajové v Africe?" (zdroj)

RINGOCZ

RINGOCZ (hodnocení, recenze)

“Former Colorado Springs student accused of planning school shooting”

 

“The affidavit lists the defendant as male, but Whitworth's sister referred to Whitworth as "lily" and described her sibling as "their sister" when she spoke with investigators.

Eric Ross, a spokesperson for the 18th Judicial District Attorney’s Office, told The Gazette that Whitworth is in the process of transitioning to female.”

 

https://gazette.com/news/courts/former-colorado-springs-student-accused-of-planning-school-shooting/article_48cc4cf4-d49f-11ed-bb23-47ff26b02e46.amp.html

RINGOCZ

RINGOCZ (hodnocení, recenze)

“Transgender teen sentenced to life in prison for deadly Colorado school shooting”

 

“A Colorado transgender teenager who admitted to taking part in a shooting at a Denver-area charter school last year that left one student dead and eight others wounded was sentenced on Friday to life in prison plus an additional 38 years.”

 

https://www.reuters.com/article/us-colorado-shooting/transgender-teen-sentenced-to-life-in-prison-for-deadly-colorado-school-shooting-idUSKCN24Q00D

RINGOCZ

RINGOCZ (hodnocení, recenze)

'Trans Gamer Girl': The Suspect That Tried to Murder Brett Kavanaugh

 

“The 26-year-old man charged with trying to kill Supreme Court Justice Brett Kavanaugh frequently portrayed himself online as a transgender woman named Sophie and argued in favor of mandatory abortion as a means to wipe out the human race.

 

Nicholas John Roske of Simi Valley, California, was arrested near Kavanaugh's Maryland home on June 8, 2022, carrying a backpack and suitcase containing a black tactical chest rig and tactical knife, a Glock 17 pistol with two magazines and ammunition, pepper spray, zip ties, a hammer, screwdriver, nail punch, crowbar, pistol light, duct tape, hiking boots and other items, according to the criminal complaint.”

 

“FBI special agent identified several Reddit accounts Roske operated in recent years—one of which the suspect used to embrace his transexual "femme" and submissive "sissy slave" persona, according to the search warrant applications filed in federal court.”

 

https://townhall.com/tipsheet/miacathell/2022/08/10/brett-kavanaugh-assassination-plot-trans-gamer-girl-n2611103

Jugamaru

Jugamaru (hodnocení, recenze)

Slasher

Povedené videjka 👍nemůžu z toho prvního odkazu, jak absolutně nemá žádný argument a Matt ho úplně uzemnil.

RINGOCZ

RINGOCZ (hodnocení, recenze)

March 27, 2023: “The deadly mass shooting on a #Nashville Christian school by a LGBT-trans assailant (Audrey Hale, 28, female, "he/him") comes amid a surge in #trans & far-left extremists making threats against Tennessee for banning the medical transitioning of minors.”

LGBT-trans-extremistka a levicova teroristka Audrey Hale spachala dne 27. 3. 2023 politicky/ideologicky motivovany teroristicky utok na Krestanskou skolu v Nashvillu. Chladnokrevne zavrazdila 3 dospele a 3 male devitilete deti, nez byla neutralizovana hrdinnymi zasahujicimi policisty.

Kdo ma krev na rukou? Rozhodne vsichni “progresivisticti liberalove” kteri rozdmychavaji nenavist a rozdeluji spolecnost …

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Slasher

Tak nejenom že vypadá jako idiot, ale je to i idiot, co si dobrovolně ničí kariéru. Evidentně má ty tituly koupený, protože žádnej zločineckej mastermind tedy fakt není.

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

To ze to mas rovno v genetickom kode, ci si zena alebo muz, to uz je len taka ceresnicka na vrchole pudingu.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Neveria medicine? Mas na mysli tie chabe nahrazky penisov a vagin preoperovanim?

Co takto viera v biologiu. teda, nie viera, ale schopnost chapat fakty. naprikald tie, ze len zena moze menstruovat, chlap aj po preoperovani penisu na vaginu nikdy.

Rovnako len zena dokaze porodit dieta, kojit ho, len zena ak sa narodila ako zena ale ma problem s organmi v tom zmysle, ze nie je schopna porodit, dokaze citit tuto stratu.

 

I hate when they say… “so if a women has fertility issues or has a hysterectomy then that means they’re not a women?” That’s the exact opposite… that is what makes them a women because only women can experience the horrible pain of fertility issues, only women can have a hysterectomy. That doesn’t make them less of a women those are the experiences that only a women can have.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

nozdrolomo

nozdrolomo (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Tak jsem se asi mýlil. On už to má uřezané. Měl by se přesunout do USA, tam je ta hra na obět na vrcholu. Vždyť tady ani neví jaké zájméno použít. Je zajímavý, že jdou slyšet jen tranzistoři (ex-muži). Tranzistorky (ex-ženy) totiž po změně už můžou dostat přes hubu.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

takto do prázdna tvoj plač nemá taký efekt, súdruh. lepšie keď to adresuješ inému incelovi a môžete spolu masturbovať nad antivax konšpiráciami, alebo tak niečo 🤗

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

po tom, ako kresťanskí fanatici presvedčili plebs a a zakomplexovaných bielych incelov v popretie posledného storočia medicíny a vedy s propagandistickým pseudodokumentom what is woman, prichádza ďalšia vlna revizionizmu: víta vás ben shapiro a jeho lesbičky na mesiaci!

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/ben-shapiro-nasa-artemis-1-lesbians-b2161260.html?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR12ThlQHfI0UvDRKIH-PZGc_fwnv4jVbdpvQRWD0MyKZ7CyMhNt1ifMiwg#Echobox=1662523411

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

ok, takže walshova demagógia zafungovala a miestna lúza už oficiálne neverí medicíne 👍

na příspěvěk reagoval Dacsus

nozdrolomo

nozdrolomo (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Já si nemyslím, že je to trol a rád bych mu pomohl. On si vážně myslí, že z ženy může být muž a naopak. A pokud je před operací, tak se mu musíme alespoň pokusit vysvětlit rozdíl. Musíme se vžít do jeho situace. Za našeho mládí se do dívčích sprch legálně dostat nedalo . Teď ta cesta existuje a to že ji chce využít je přirozené. Takže moje rada by zněla: bez operace a léčby se prohlaš za ženu a užívej si ty sprchy než se situace vrátí do normálu.

nozdrolomo

nozdrolomo (hodnocení, recenze)

Ty umíš anglicky? Podle tvých příspěvků neumíš ani slovensky. Nebo tě velká písmena apod. diskriminují?

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Reklama

Reklama