Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Ozbrojenci obklíčí věznici pro duševně choré a odstřihnou všechny možnosti komunikace. Jejich cíl? Chytit sériového vraha Simóna Laga. Jedna napínavá noc v šesti dílech. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

Ydrosten odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem ani po 3 dílech pořád netušil kdo je kdo a kdo ke komu patří a za jaký tým kope + mi pořád neměl nikdo potřebu nic vysvětlovat, řekl jsem si že to není pro mě a nazdar. Nemám tušení o co komu šlo a proč zašel ve vyprávění zrovna do nějakého blázince ale fakt mě to nezajímá. No a samzřejmě jak už to u seriálů bývá, každý má temné tajmeství díky kterému může být vydíratelný, nebo tak něco. V klidu dám odpad i když jsem z toho viděl jen půlku, protože tyhle seriály nesnáším. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Parta ozbrojenců napadne vězení pro duševně choré, protože v něm dočasně drží sériového vraha, kterého ozbrojenci chtějí. Proč tomu tak je? Je to celé "náhoda" nebo vše je pečlivě naplánované? Španělé většinou tyhle spotřební akční thrillery celkem umí, ale tohle se moc nepovedlo a potom co tahle minisérie položí hodně otázek, odpoví pouze na minimum z nich a nejsem si vůbec jistý, že ty odpovědi tvůrci znají a nebo je teprve začnou cucat z prstu ve chvíli kdy by mělo dojít na druhou řadu. A že je celkem evidentní že by jí to chtělo, protože jinak to celé nedává moc smysl...40% ()

Reklama

bozka10 

všechny recenze uživatele

Španieli si zobrali rovnaký koncept ako v La casa de papel,namiesto tiskárne cenín sa idú dostať do väzenia a namiesto zlata si idú pre odsúdenca.Takmer rovnaký koncept,ale výsledok je úplne odlišný a tom negatívnom zmysle.Postavy nevýrazné, žiadnej som rozhodne nefandil,vcelku nemastné neslané,zvraty nič, napätie nič, emócie nič, seriál po tretom diely strácal výrazne moju pozornosť.Škoda no... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prvý diel sa ešte dal, keďže ešte len spoznávame postavy a východziu situáciu. Ale hneď od druhej epizódy je jasné, že scenáristi budú vŕšiť jeden absurdne prekombinovaný nápad za druhým a s nejakým zmysluplným vyriešením si nerobia hlavu. Proste niečo ako neskoršie nepodarené série Prison Break, ale tu to stihli dodrbať hneď od začiatku. Videl som tri diely a preklikal posledný, aby som zistil, že pokračovanie nabudúce. Tak na to im kašlem. Ani môj obľúbenec Alberto Ammann ako hlavný kladný hrdina to nezachránil. 4/10. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

A toto mělo být jako co???!!! Jeden na to čumí jak debil a místo toho, aby se to s postupem děje začalo nějak vysvětlovat, tak se z toho akorát stává bažina nějakého děje, který tam spěje od samého začátku až tam ve finále skončí aniž by se jeden něco vlastně dozvěděl! Shit a puta madre k tomu...Za mě 45% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama