Reklama

Reklama

Knižní klub zabijáků

  • Španělsko El club de los lectores criminales (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Osm kamarádů, kteří si ujíždí na hororech, se v jednom zničehonic ocitnou. Začne je totiž začne vraždit klaun, který nejspíš zná jejich temné tajemství. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

ADIO45 

všechny recenze uživatele

Vizuální efekty a atmosféra jsou solidní, ale ne vždy dosahují úrovně, kterou by si hororoví fanoušci mohli přát. Celkově lze říci, který může nabídnout chvíli napětí a zábavy, ale nedosahuje výšin, které by některé hororové klasiky dosahovaly. Je vhodný pro ty, kteří mají rádi lehčí hororové filmy, ale nepatří mezi nejzásadnější díla žánru. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Značne rozporuplný slasher, ktorý si berie deväťdesiatkový nádych z I Know What You Did Last Summer a moderné prvky z minuloročného netflixáckeho prepadáku The Midnight Club, ale kombinuje ich v extrémne nezaujímavej forme. Začiatok s celkom početným obsadením sluboval vysoký bodycount, ktorý ale neprišiel a po prvej ešte celkom fajnovej polovici prišla skôr len stupidita a dialógy na úrovni sedliackej divadelnej hry. Rozuzlenie nemohlo prekvapiť ani človeka, ktorý v polovici filmu zaspal, a preto to je len za slabé dve. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Vřískot po španělsku s hromadou krvežíznivých klaunů. Tohle téma se dá čerpat donekonečna, já osobně patřím k fanouškům těchto hororů vyvražďovaček s překvapením na konci. Tenhle španělský počin nepatří k těm nejlepším a nejúspěšnějším, avšak jako oddechovka na nedělní deštivý večer neurazí. Možná se tvůrci inspirovali tou šílenou vlnou útoků klaunů na vystrašené lidi po celém světě - nebylo tomu tak dávno... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

8 studentů se rozhodne,  že vystraší jednoho učitele sežene si klaunské masky a nahání ho po škole. Situace se vymkne kontrole a on zemře oni si slíbí, že to nikomu neřeknou a pak jich někdo nahání a zabíjí. Námět vykrádá Tajemství loňského léta a obal pro změnu Sorority Row ta scéna na tom podepisování knihy a motiv  vykrádá dokonce i Vřískot  . Jako slasher je to průměrné (jen dvě vraždy jsou zajímavé) a nemá to moc  čím zaujmout jediné co jde pochválit je maska a jeho zbraň (má takový cepín) naopak kazí to jeho neschopnost jelikož každý/každá z obětí ho dokáže porazit . Ten konec je co za píčovinu zase? 40 procent ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Něco méně originálního a bez inovace než je Knižní klub zabijáků už jsem dlouho neviděl. Nápad žádný, zpracování průměrné a postavy nijak výrazné. Místy jsem měl dokonce pocit, že horor použil scény z jiných klasik a doslova je okopíroval. Jelikož jsem se k tomuto filmu však nic nezjišťoval, tak je tu možnost, že tvůrci jen vzdávají poctu klasikám a s tímto přihlédnutím se jedná o klasickou vyvražďovačku, která sice pokulhává, ale dívat se na ní dá a krve poskytuje dost. Jsou prostě horší věci než tohle a jako fandu žánru mě to nijak neurazilo. ()

Galerie (7)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama