Reklama

Reklama

Slimáci

Trailer 2

Slizká smrt se plazí k nic netušícím obětem. V nenápadném americkém maloměstě se začínají množit případy záhadných úmrtí. Policie i lékaři jsou bezradní a jediný, kdo tuší hrozivou pravdu, je hygienik Mike Brady. Jenže jeho teorie o masožravých slimácích je úřady ignorována. Až do doby, kdy se ukáže, že mladík má pravdu a že za desítky brutálně zavražděných obyvatel města opravdu mohou zdánlivě neškodní černí slimáci. Ulice i domy jsou takřka přeplněné slizkými posly smrti a zdá se, že na záchranu nevinných je již příliš pozdě. (Řitka video)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (120)

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Naprostá bomba "zvířecího" gore...byť se to knižní předlohy drží jen okrajově, tak stěžejní scény jsou obsaženy a maj ty správný koule. Obzvlášť kousanec ozubeného slimouše do palce Mikea Bradyho a vyprsklý oko v restauraci. Moc pěkně krvavé, a to i přesto, že kniha nabízí bližší pohled do nitra těch, kteří se jen se slizem setkali na dotyk (tady vzniká největší rozdíl) a jejich následné plížící se utrpení, které se, doslova, plazí celým tělem a mezi prvními příznaky je nesnesitelná bolest v zátylku. Slimáci jsou důkazem, že ne vždy se vše musí držet předem napsaného, aby to fungovalo. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci oddychový hororík americko-španielskej produkcie. Miestami trochu vtipné (ale nie trápne) super vraždy s dobrými gore efektami. Myslel som si, že vraždiaci slimáci musí byť dobrá hlúposť, ale pri tomto som sa skoro vôbec nenudil. škoda toho konca, ktorý je klasický americký s krásnym happyendom a jednoduchým riešením. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem se znovu pustil do slimáků a musím říci, že předchozí nadšení poněkud opadlo (snížil jsem hodnocení o jednu hvězdu). Pár skvělých gore efektů (nezapomenutelná exploze očních bulv s gejzírem parazitů) a napínavých scének je doplněno zbytečně velkým množstvím nezáživné vaty. Dialogy ani nezmiňuji, u hororů se dají bláboly i tolerovat, pokud je přebíjí akce, efekty, napětí... Zábavnější je tak pro mne Slimák z roku 2006. Slimáci vznikli podle knižní předlohy Shauna Hutsona - ta je opravdu drsná, nechutná a pěkně zvrhlá - pro odolné žaludky. Škoda, že film je nakonec poměrně krotký... ()

May 

všechny recenze uživatele

No paaani! Tak tohle je pro filmoveho fajnsmekra, ktery z celeho srdce miluje a uctiva stupidni beckove filmy, opravdova lahudka. Horrorem se tahle 'adaptace' nazyvat neda ani s nadsazkou a mirou alkoholu v krvi. Neco tak neuveritelne absurdniho si musi zamilovat kazdy /az na Kirke (:/. Gumuvi slimaci se zoubkama a spousta hloupych a nelogickych scen mohou mit za nasledek jen jedine - usmev od ucha k uchu a spoooustu nadseni z FILMOVEHO zazitku, ktery ma dlouhodoby ucinek. Miluju ten film a nemam rada nikoho, kdo se na nej byt jen krive podiva.. ()

balba 

všechny recenze uživatele

V malém americkém městě se začnou objevovat nestvůrně zmasakrované zbytky mrtvol.Mladý hygienik čirou náhodou zjistí , že se v kanalizaci přemnožily tisíce agresivních slimáků.Jsou nesmírně krvežíznivý a napadají lidi.Další z řady "fujtajblových" snímečků.Nejlepší scéna je v restauraci,kde muži se rozletí hlava nebo samozřejmě milenecký pár hned z úvodu filmu. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Film bol zakázaný vo Fínsku, na Islande a v austrálskom štáte Queensland. (Paldiny)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu Shauna Hutsona. (Hans.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno