Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex za Petrovými zády dále udržuje poměr se starším mužem. Mezi Viki a kavárníkem Karlem přeskočí jiskra. Laura se rodině svěřuje, že ji David požádal o ruku. Všichni jsou v šoku a do toho Dorka přestává zvládat svoji náklonnost k alkoholu. Na Petra toho všeho začíná být trochu moc. (TV Nova)

Recenze (4)

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

CELKEM  to  ušlo . Hovor  z  lodi  dobrý ,  Regína R.  fajn  změna  ,  odvoz  sestry  z  klubu  dobrý  a návštěva  souseda na  večeři  také . Jen ta  držkatá  ,  tedy  pyskatá   jedna  ze  sester ,   mi  už  leze  silně  na  nervyyy .  NO  CHUDÁÁCI  RODIČE ,  CO  TO  MAJÍ  DOMA .  A  ta  Viki  je  fajn . Takže  * * a půl . ()

Peabody

všechny recenze uživatele

pořád se vcelku bavím, ale začíná mne jímat pocit stereotypu rozejdu sejdu rozejdu sejdu, takové jako otrhávání kopretiny. Má mne rád nemá mne rád. Jasně, má fotku předešlé servírky ergo balí všechny servírky, je hnusák a balím a pryč od něj., Dozvím se, že to nebyla servírka, ale hasička, ergo není hnusák, šup k němu domů.  Spím se starším, nechce mne, brečím,  líbám se s mladým, zase spím se starším, zase brečím , hádej co asi bude příště. Ale některé dialogy mezi sestrami mají dobrou naposlouchanou ženskou jedovatost. ()

Galerie (59)

Reklama

Reklama