foto

Roman Čapek

  • nar. 22.8.1975 (43 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2018 Dívka za zrcadlem (TV film)
Důvěrný nepřítel
Po čem muži touží
2017 Jak jsme oživovali dědečka (TV film)
Vyrobeno s láskou (TV film)
2016 Jak se zbavit nevěsty
Manžel na hodinu
Pravý rytíř (TV film)
2014 10 pravidel jak sbalit holku
Princezna a písař (TV film)
2012 Dvanáct měsíčků (TV film)
2011 Ostrov svaté Heleny
Westernstory
2010 Anděl (TV film)
2009 Ať žijí rytíři!
Jménem krále
Rytmus v patách (TV film)
2008 Můj báječný rozvod (divadelní záznam)
2007 Opravdová láska (TV film)
Škola ve mlejně (TV film)
2006 Past na Ježíška (TV film)
Rafťáci
Ro(c)k podvraťáků
2004 Snowboarďáci
2002 Vetřelci v Coloradu (TV film)
1998 Blumenstein Fernand - Bláznův příběh (studentský film)
Křehké touhy (studentský film)

TV seriály

2017 Spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2016 Mordparta (TV seriál)
Kořist (S01E08)
Oběť (S01E07)
Nadvláda (S01E06)
další epizody (8)
2015 Rudyho má každý rád (TV seriál)
Proč jsme tady (E12)
Fascinující Dáša (E11)
Pes (E10)
další epizody (12)
2014 Škoda lásky (TV seriál)
Divná Bára (S02E04)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Škoda lásky (TV seriál)
S jedním uchem na veselo (S01E12)
Maruška (S01E06)
Manželka (S01E03)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Soud pana Havleny (E05)

TV pořady

2015 DobroDRUH (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace