foto

Vladimíra Fomínová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Ten, kdo tě miloval
2016 Manžel na hodinu
2015 Gangster Ka: Afričan
Ztraceni v Mnichově
2014 10 pravidel jak sbalit holku
2012 Ve vlaku
2011 Tchyně a uzený (TV film)
Videoterapie
2009 Nespavost (TV film)
2006 Radio Kebrle (studentský film)
2002 Smradi

TV seriály

2018 Dabing Street (TV seriál)
2017 Temný Kraj (TV seriál)
Zjevení pokračování (E12)
Zjevení (E11)
Jezinky pokračování (E10)
další epizody (12)
Polda (TV seriál)
Školka života (S02E06)
Páté přikázání (S02E05)
Čarodějky (S02E04)
další epizody (6)
2016 Polda (TV seriál)
Hvězda nad Prahou (S01E08)
Alibi na míru (S01E07)
Fotbal nemá logiku (S01E06)
další epizody (8)
Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
Zdař Bůh! (S01E12)
Tichá voda (S01E11)
další epizody (13)
2015 Rudyho má každý rád (TV seriál)
Proč jsme tady (E12)
Fascinující Dáša (E11)
Pes (E10)
další epizody (12)
2014 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Škoda lásky (TV seriál)
Zamilovaná (S02E07)
Srdce ženy (S02E06)
Polibek pro vítěze (S02E02)
další epizody (4)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Nevinné lži (TV seriál)
Škoda lásky (TV seriál)
Dobrodružství (S01E15)
2011 Terapie (TV seriál)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Fajn brigáda (S01E02)
Něžný vetřelec (S01E01)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace