foto

Vladimíra Fomínová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Chlap na střídačku
Štěstí je krásná věc
2018 Ten, kdo tě miloval
2016 Manžel na hodinu
2015 Gangster Ka: Afričan
Ztraceni v Mnichově
2014 10 pravidel jak sbalit holku
2012 Ve vlaku (studentský film)
2011 Tchyně a uzený (TV film)
Videoterapie (studentský film)
2009 Nespavost (TV film)
2006 Radio Kebrle (studentský film)
2002 Smradi

TV seriály

2020 Život je hra (TV seriál)
Dostat Evu na koncert (S02E10)
Nezvracet v taxíku (S02E09)
Zbavit se holky na jednu noc (S02E08)
další epizody (10)
2019 Rapl (TV seriál)
Dobro došli! (S02E13)
Ryba smrdí od hlavy (S02E12)
Cvokhaus (S02E11)
další epizody (13)
2018 Dabing Street (TV seriál)
Poslední dabing (E12)
Destrukce (E11)
Monitoring (E10)
další epizody (12)
Tátové na tahu (TV seriál)
Epizoda 16 (E16)
Epizoda 15 (E15)
Epizoda 14 (E14)
další epizody (16)
Polda (TV seriál)
Odpuštění (S03E08)
Šikana (S03E07)
Jed v srdci (S03E06)
další epizody (8)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Dokud nás smrt nespojí (S02E12)
Když řádí zubatá (S02E11)
Pro věčnou slávu (S02E10)
další epizody (12)
2017 Temný Kraj (TV seriál)
Zjevení pokračování (S01E12)
Zjevení (S01E11)
Jezinky pokračování (S01E10)
další epizody (12)
Polda (TV seriál)
Vyhazovy s. r. o. (S02E08)
Láska na klíč (S02E07)
Školka života (S02E06)
další epizody (8)
2016 Polda (TV seriál)
Hvězda nad Prahou (S01E08)
Alibi na míru (S01E07)
Fotbal nemá logiku (S01E06)
další epizody (8)
Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
Zdař Bůh! (S01E12)
Tichá voda (S01E11)
další epizody (13)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Zločiny na pokračování (S01E15)
Recept na smrt (S01E14)
Běžné rituály (S01E13)
další epizody (15)
2015 Rudyho má každý rád (TV seriál)
Proč jsme tady (E12)
Fascinující Dáša (E11)
Pes (E10)
další epizody (12)
2014 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Škoda lásky (TV seriál)
Zamilovaná (S02E07)
Srdce ženy (S02E06)
Polibek pro vítěze (S02E02)
další epizody (4)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Nevinné lži (TV seriál)
Škoda lásky (TV seriál)
Dobrodružství (S01E15)
2012 Trapasy (TV seriál)
Kosti (S05E06)
Na stromě (S05E05)
Hradní pán (S05E04)
2011 Terapie (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Fajn brigáda (S01E02)
Něžný vetřelec (S01E01)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky