Reklama

Reklama

Teletubbies

(seriál)
  • Velká Británie Teletubbies

Obsahy(1)

Kouzelný větrník se roztáčí, v TELETUBBYLANDU začíná nový den a čtyři hravé kamarády čekají další dobrodružství a příhody. Fialový Tinky Winky je největší, zelený Dipsy má nejraději černobílý klobouk, žlutá LaaLaa si nejraději hraje s balonem a nejmenší Po, žijí za horami v tajemné zemi, kde se může stát cokoli... TELETUBBIES mají rádi tanec a velmi milují jeden druhého. A dětri budou tyto báječné postavičky také milovat. TELETUBBIES jsou mezníkem v předškolním programu, speciálně navrženém pro malé děti, aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (794)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Hloupější pořad pro děti snad ani neexistuje. Vymývání mozků prostřednictvím vize do budoucnosti z devadesátých let - ekologické domy či co to je. Hloupě se chechtající slunko, kterému je nyní asi 16 let a na svou "hvězdnou" kariéru si raději ani nepamatuje. Hloupoučké výlevy tupounků s anténkami místo mozku - pó udělá bobek pó udělá bobek... Když jsem sledovala nedopatřením tuhle hloupost tak jsem cítila jak mi mizí inteligenční kvocienty. ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Príliš psychedelické a nepríjemne vtieravé. Štyria humanoidi mali tváre ako maškary. Seriál obsahoval niečo temné a podprahové. Neviem ako deti so svojim zvláštnym vedomím a špecifickým vnímaním skutočnosti, ale mne sa raz snívalo, že mi Tinky vykrúca ruku, bolesť som cítil ešte aj po prebudení. Nevkus môže mať ničivé následky. Dávam bod, pretože to vyvolalo aspoň strach. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Divím se, že to zde na CSFD je. Našel jsem to až dnes, po měsíci od mé registrace a tak to tedy zhodnotím a překvapivě to nedám do „odpadu“. Dávám jednu hvězdu, protože jsem viděl pár minut ve svých 21 letech!!! a nepamatuju si, kdy naposled jsem se tak nasmál. Fakt nechápu, jak toto mohlo vzniknout. Rád bych se blíže poznal s autory této pitomosti. Asi nerozumím dnešním batolatům, protože jejich maminky skupují v obchodech reklamní předměty na tento seriál. Škoda, že to nedávali v mém dětství, ale pochybuju, že by se mi to líbilo. V mém dětství byly jiné hitovky např. Skrblík, Gumídci, Rychlá rota atd...... ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

No neviem, absolútne nevhodné pre dospelých, deti to nebaví, kostýmy sa nehodia ani pre smetiarov do sídlisk a pošahaná pesnička stále dookola hrajúca by sa mala každá jej kópia radšej odstrániť z povrchu Zeme. Ale hlavne by mali hlavných protagonistov a štáb dať kompletne vyliečiť do našej nitrianskej nemocnice nech im ešte viacej haraší :-D. ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Někde jsem slyšela, že pro děti zhruba do tří let věku je tenhle pořad ideální a dokonce přínosný, ale nemůžu to posoudit, vzhledem k tomu, že už mám ten blažený věk nějaký čas za sebou a psycholog nejsem. Pravdou zůstává, že Teletubbies jsou pro navození totálního rauše lepší, než libovolná droga a zejména po probdělé, či dokonce proflámované noci udělá ta půlhodinka barevného nevkusu s vaší psychikou divy...:-) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (20)

  • Teletubbies se objevily i v seriálu Simpsonovi (od r. 1989), kdy se Homer převlečen jako Teletubby snažil pobavit Maggie. (Kmotr76)
  • Každá postavička symbolizuje jinou rasu. Tinky Winky představuje Evropany, Po Asiaty, Laa Laa Indy a Dipsy Afričany. (Zdroj: wikipedie.cz) (Kmotr76)
  • Nikky Smedley (Laa-Laa) sa k úlohe v seriáli dostala vďaka inzerátu v novinách. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama