Reklama

Reklama

Teletubbies

(seriál)
  • Velká Británie Teletubbies

Obsahy(1)

Kouzelný větrník se roztáčí, v TELETUBBYLANDU začíná nový den a čtyři hravé kamarády čekají další dobrodružství a příhody. Fialový Tinky Winky je největší, zelený Dipsy má nejraději černobílý klobouk, žlutá LaaLaa si nejraději hraje s balonem a nejmenší Po, žijí za horami v tajemné zemi, kde se může stát cokoli... TELETUBBIES mají rádi tanec a velmi milují jeden druhého. A dětri budou tyto báječné postavičky také milovat. TELETUBBIES jsou mezníkem v předškolním programu, speciálně navrženém pro malé děti, aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (794)

gogos 

všechny recenze uživatele

Fenomenální hudební složka, monumentální výprava, fantastické efekty, vynikající herecké výkony a hlavně nepřekonatelně nadčasový scénář s takovým přesahem, který normální smrtelník prostě nedokáže vydýchat. Atmosféra a emoce čiší z díla doslova na kilometry, psychogologie postav je tak zajímavá, že stojí za hlubší prozkoumání. Nedoceněná perla své doby! Jasných 5* ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Zásadním problémem téhle neskutečné pitomosti je doměnka tvůrců, že děti jsou blbí dospělí. Ve spojení s celkovým úpadkem současné popkulturní tvorby pak vzniká cosi, co uráží rozum a vkus dospělých a ty děti - co na to děti (?) - ty to řeknou jednou, až budou větší - svým chováním, svými názory, svými postoji... Předpokládám, že celou tuhle generaci (a nejen tvůrců ;-) pošlou do hajzlu... Jen se obávám, že to bude hodně >bohužel< ... - - - P.S. Kdesi jsem zase četl nějaké omluvné bláboly typu "...je to pořad pro batolata..." !!! No, divím se, že ne pro kojence - a tak si tak říkám - A CO SE MAJÍ BATOLATA CO DÍVAT NA DEBILNÍ TELEVIZI? A jen jsem se utvrdil v názoru, že tenhle pořad je zrůdnost, mající jediný cíl - vychovávat další a další konzumenty televizní zábavy (a potažmo - nebo možná hlavně! - příjemce televizní reklamy!) už od nejútlejšího věku! Předpokládám, že nějací marketingoví zmrdi brzo příjdou s pořady, ovlivňujícími plod v těle matky... - - - P.P.S. A tak v důsledku asi mají z těchhle sraček největší radost pedofilové. Nejspíš to budou i jejich tvůrci... ;-) ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Možná není na místě hodnotit toto nějak subjektivně. Jsme většinou dospělí a tomu nemůžeme rozumět. Nevíme už, jak se dívat na svět očima dvouletého dítěte. Tolik na obranu této zvláštnosti. Osobně ale věřím, že moje dcera, až doroste do tohoto věku, bude pořadu ušetřena. Radši budu dělat na zdi stínové siluety než pouštět Teletubbies (a to umím jenom takového zparchantěného psa). ()

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Jak bylo několikrát napsáno, tenhle seriál má dvě velké cílovky, malé děti, jejichž nezodpovědní rodiče jim tuhle šílenost pustí a (nejspíš i zdrogovaná) mládež. Teda aspň já bych to zvládnul sledovat nejspíš až po požití nějakého alkoholu nebo něčeho jiného, co by mi zvedlo náladu (i čokoláda). Evergreen české kotliny a nejznámější ze zahraničních seriálů pro nejmenší. Těžko říct, co je horší, jestli originál nebo TT parodie Teleblbíš. Tak či onak, tohle svým dětem pouštět nebudu. A na předškolkové úchylnosti existuje svatá půda - kanál Bebe TV. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je čas udělat dětem pápá." Mé děti tyhle čtyři pomatence milovaly, ale když přibližně ve čtyřech měsících dospěly, tak už je to nebavilo. Já jsem se tomuto dílu vždy cítil intelektuálně nadřazen, i když to možná nebylo oprávněně, protože se mi dost líbil modrý vysavač zvaný Noo-Noo a za ten jednu hvězdu dám. Jelikož se však kvůli tomu cítím trošku trapně, tak oficiálně je ta hvězda za odhalení, kterým přispěl jeden z nejchytřejších uživatelů Radek99 - pořad je určen nejmenším dětem se zcela odlišnou percepcí a vnímáním v raném stádiu vývoje. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (20)

  • Teletubbies se objevily i v seriálu Simpsonovi (od r. 1989), kdy se Homer převlečen jako Teletubby snažil pobavit Maggie. (Kmotr76)
  • Nikky Smedley (Laa-Laa) sa k úlohe v seriáli dostala vďaka inzerátu v novinách. (Raccoon.city)
  • Každá postavička symbolizuje jinou rasu. Tinky Winky představuje Evropany, Po Asiaty, Laa Laa Indy a Dipsy Afričany. (Zdroj: wikipedie.cz) (Kmotr76)

Reklama

Reklama