Reklama

Reklama

Nepřestávej dýchat

(seriál)
  • USA Keep Breathing
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Kdesi v kanadské divočině havaruje malé letadlo a jediná přeživší se musí poprat s živly i vlastními démony, aby zůstala naživu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

mata77 

všechny recenze uživatele

Čím dlhšie sa hlavná hrdinka borila v šlamastike, tým hlbšie upadala do snového a halucinujúceho stavu. Dej sa tak viac odpútaval od prítomnosti v divočine a motal sa v súvislostiach z minulosti. Preto aj príbeh, ktorý začína dobrodružne, sa postupne preleje do vzťahovej drámy. Škoda, že sa tvorcovia viac nepohrali s detailami v divočine a tým pádom by sa vyhli zbytočným chybám. Posledné dva diely boli vyložene nuda. ()

Maud164 

všechny recenze uživatele

Odnož survivalu, nikoliv klasický survival. Upřímně děkuju za komentáře, díky kterým jsem, přiznávám, natvrdo přeskakovala některé zdlouhavé flashbacky, takže jsem se dostala do druhé půlky série, kterou jsem si už naprosto užívala. Nenalíčená a špinavá M. Barrera s rozpuštěnými vlasy je úplně jiný člověk než ta nudná bitch na začátku, a začala jsem jí postavu věřit. Její traumata začala být najednou jasná, pochopitelná. Sedlo mi to. Nádherný záběry kanadské krajiny a vychytaná symbolika mezi přírodou a jejími vzpomínkami. .Je to fakt celkově výrazně lepší zážitek, než se podle hodnocení zdá - ale výrazně se zlepšuje až v průběhu. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Pozitiva: Krásná M. Barrera, nádherná příroda, super medvěd, který se aspoň choval jako medvěd. Negativa: V podstatě vše ostatní. Flashbacky nevadily tolik , i když jich fakt nemuselo být tak moc. Víc mě trápilo, ba až sralo, že takto inteligentní a vzdělaná dospělá žena postrádá naprosto všechny základní pudy sebezáchovy. Jak je tento seriál dobře a umně natočený, jde především o stručný návod, jak co nejdříve umřít, a to hned několika způsoby - pády, sežrání, utonutí, umrznutí, otrava, .... škoda, hrozná škoda... znovu ne. ()

HappyDeath 

všechny recenze uživatele

Hoši hoši hoši, tak tady vidím velký špatný. A kdybych na to nekoukal při práci, tak to fakt nevidím do konce.  Kobra docela dobrá, výhledy kanadské divočiny taky ale tím to hasne. Veškeré přemýšlení "jak přežít" stojí za starou belu. A kdybyste to potřebovali vědět, má hodně psychických problémů.... to bylo taky nesmírně důležité :D Asi jediné ponaučení které je potřeba si z toho vzít je: I když seš prostě a jednoduše vymletý a neumíš uvažovat logicky, tak se nevzdávej. ()

pafka 

všechny recenze uživatele

To, co je nejzajimavejsi - ztroskotani na ostrove a nasledne postaranio se sama o sebe bez niceho, svou vynalezavosti, tam bylo jako nedulezite. Daleko vic tam bylo flashbacku, hromady, kila, dohromady hodiny. A to bala velka nuda. Bohate by stacilo na dvoudilny film s peti fashbackama a byla by to velmi dobra podivana. Takhle bida. ()

Galerie (101)

Reklama

Reklama