foto

Carla Hetland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Good Boys
2018 Game Over, Man!
Poslední semestr
2016 Devátý život Louise Draxe
Hořkých sedmnáct
2014 Interview
2013 Metallica: Through the Never
Romeo Killer: The Chris Porco Story (TV film)
Signed, Sealed, Delivered. (TV film)
Zaprášená tajemství (TV film)
2012 It's Christmas, Carol! (TV film)
Kletba z temnot
Pes jménem Duke (TV film)
2011 50/50
Trading Christmas (TV film)
2009 Messages Deleted
2008 Far Cry
2007 Ve jménu krále
2006 Holka jako já - příběh Gwen Araujo (TV film)
2005 Cesta ke zlu
Saving Milly (TV film)
2004 Osudový dotek
2003 Bad Faith
DC Sniper - 23 dní strachu (TV film)
2001 Šílenci na prknech
2000 Blízko smrti (TV film)
Láska v divočině (TV film)
1999 Smrtící selhání (TV film)
1998 Nedívej se dolů (TV film)
Ohnivá bouře
1991 Cafe Romeo
1989 Pátek třináctého 8

TV seriály

2020 Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Operace Mainbrace (S02E10)
Zlomený šíp (S02E09)
Co se skrývá pod povrchem (S02E08)
další epizody (10)
2019 Limetown (TV seriál)
Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Washingtonský kolotoč (S01E10)
Únos (S01E09)
Válečné hry (S01E08)
další epizody (10)
2016 Shut Eye (TV seriál)
Ace of Swords (S01E10)
Wheel of Fortune (S01E09)
Five of Cups (S01E08)
další epizody (10)
2015 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
2014 Gracepoint (TV seriál)
Rush (TV seriál)
Bitter Sweet Symphony (E10)
Dirty Work (E09)
Get Lucky (E08)
další epizody (9)
2012 Pravěk: Nový svět (TV seriál)
Sisiutl (E02)
The New World (E01)
2008 The Middleman (TV seriál)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
2001 UC: Undercover (TV seriál)
1990 Černý hřebec (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky