Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(5)

Seriál se odehrává ve světě hudebního průmyslu a sleduje samozvaného guru a vůdce novodobého kultu, který naváže komplikovaný vztah s vycházející popovou hvězdou. (HBO Max)

Recenze uživatele kingik k tomuto seriálu (2)

Zpívající kočička a myší ocásek (2023) (E01) 

Tati a mami, nedívejte se na tento seriál! V první epizodě ukazuji odhalené poprsí, v jednom kuse mně stojí bradavky, masturbuji, vzrušuje mě škrcení a jako bonus mám sperma na obličeji. Nějakou dobu bude dobré, když se Lily-Rose Depp nebude ukazovat Johnny Deppovi a Vanesse Paradise na očích, aby ji nevydědili. Skandální ze všech nejskandálnějších seriálů je na světě. Jistě to tedy platí pro ty diváky, kteří v životě neviděli porno, načež se jejich největším erotickým zážitkem staly odhalené nohy fotbalové jedenáctky na hřišti, výstřih mladé brigádnice při prodeji zmrzliny a holé ruce statné řeznice ve výseku masa. Divák se musí pousmát nad tím, jak početná skupinka impotentních prudérních diváků seriál bojkotuje. Na Lily-Rose je přece božský pohled. Postava vysoustružená, přírodní poprsí a zadek k nakousnutí. A že ji The Weeknd drobátko nasadí v jedné scéně kyslíkovou dietu, to už jsme přece viděli daleko horší věci. Tím nejpodstatnějším je, že se mladá herečka slavných rodičů po tomhle seriálu může definitivně prosadit a stát se idolem. Má k tomu všechny předpoklady. Její zpěvačka to v první epizodě vzala pěkně od podlahy. Sam Levinson její úvodní vystoupení řídil velmi dobře. A navnadil spolu s hlavní aktérkou na další epizody. 10/10 ()

Dvojitá fantazie (2023) (E02) 

Přednosti Lily-Rose Depp zůstaly, dějově to velký posun nezaznamenalo. Ukázalo se, že jakmile se minimalizovala erotika a perverze, tvůrci neměli vůli jít do toho ostatního s vervou a mimořádným nasazením. Ve druhé epizodě se vše točí kolem natáčení provokativního videoklipu ke kontroverzní písni, která se má stát budoucím hitem. A tým kolem populární zpěvačky její úsilí ztrpčuje. Nějakou chvíli to působilo zajímavě, pak už to chtělo přeřadit jinam, což v tomhle směru tahle epizoda velkou ochotu neprojevila.Zobrazená erotika už zřejmě hned tak nepobouří. Zpěvačka si zkouší mezi nohama dělat dobře skleničkou s ledem a ještě se u toho zlehounka přidusí, jen to postrádalo efekt překvapení. Spojení Lilly s The Weekndem solidně funguje a v druhé půlce epizody ti dva opětovně na sebe vlezou. Celkově druhé dějství na mě působilo nevýrazným a skleslým dojmem. Zajímavý efekt úvodní epizody se nedostavil. Chtělo by to v dalších částech více přidat. 6/10 ()

Související novinky

Třetí řada Euforie má problémy

Třetí řada Euforie má problémy

26.03.2024

Loni v listopadu se na představení příštích projektů ze stáje HBO její představitelé holedbali tím, že třetí série úspěšné Euforie je v odklepnuta, v přípravách a na obrazovky chtivých náctiletých… (více)

Kde se bude odehrávat třetí řada Bílého lotosu?

Kde se bude odehrávat třetí řada Bílého lotosu?

28.03.2023

Kabelovka HBO se nedávno rozloučila s první sérii seriálového hitu The Last of Us, už nyní ale diváky přivítala závěrečná sezóna oceňovaného dramatu Boj o moc, ještě v letošním roce nás pak čeká… (více)

Reklama

Reklama