Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento film poodkrývá tajemství roztroušená po New York City, od střešních bytů na Páté avenue až po temná zákoutí Queens. Podezřelé motivy a očekávání jsou postaveny na hlavu, když nic není takové, jak se na první pohled zdá. (Apple TV+)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (77)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tak tohle pro mě bylo velké překvapení. Čekala jsem spíše nudu, takže jsem od toho neměla velká očekávání a ze začátku to i tak vypadalo. Trochu pomalejší tempo, příběh se lehce vlekl, ale pak se příběh odhaluje víc a víc a všechny dílky do sebe začínají zapadat a neskutečně mě to chytlo. Vymýšlela jsem si různé teorie, jak by to mohlo dopadnout (nakonec jsem to i uhodla), ale napětí krásně gradovalo, herci skvělý a sympatičtí. Opravdu jeden z lepších filmů ze streamovacích služeb, jaké jsem za poslední měsíce viděla. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Za mňa ďalšia niečím výnimočná mainstream kokotina z holyúdu, aj ked s pekným obrazom. Ale sledovať, ako v každom druhom filme pomaly sa snaží parta belochov vyjebať alebo dojebať partu černochov ma už ozaj unavuje. Keby to aspoň nebolo od polovice filmu tak predvídateľné s klasickým happyendom. Dve hviezdy za Julianne Moore a pekný obrazový filter. ()

Reklama

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Sharper je solidně vyrobené drama z prostředí boháčů a podvodníků se zajímavou strukturou příběhu, která vylepšuje jinak obyčejná témata. Ke konci snímek lehce ztrácí dech, ovšem ne natolik, aby tím byl divácký požitek zkažen. Co ztratí na finále, nažene film na technických aspektech - kamera, výprava i hudba navozují stoprocentně fungující neo-noirovou atmosféru. 70%. Více zde. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film se zvláštním námětem, který Vám nic neřekne už obsahem zde, ale mnohdy ani v průběhu samotného filmu. Ten totiž začíná poměrně běžně, obyčejně, všedně, aby se pak postupně děj čím dál tím více zamotával a vytvářel domnělé tajemno. Já jsem mu ale na lep neskočil. Moc mě to nebavilo a zajímaví herci tomu taky moc nepřidali. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přechcávačka, která se tváří chytřeji, než ve skutečnosti je. Vše začne jak standardní romance a dospěje do konce, který připomene jednu filmovou klasiku podvodnických filmů. Bohužel divák už po první třetině pochopí tvůrčí záměr, který je celý postaven na tom, že někdo podvádí aby byl nakonec podveden větším podvodníkem. To překvapí poprvé ale napopáté už to spíše otravuje, stejně jako negradující tempo. Neurazí, nenadchne, vyšumí. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Speváčkou na párty scéne je držiteľka ceny Grammy Samara Joy. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v New Yorku (New York, USA), v mestskej štvrti Long Island City, od 13. septembra 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama