foto

David Pittu

  • nar. 4.4.1967 (52 let)
    Fairfield, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Submission
2016 Café society
2015 Iracionální muž
Outliving Emily
Pravdivý příběh
2012 Muži v černém 3
2009 Umění lhát
2006 Shortbus
2005 King Kong
1998 Někde ve městě
Pohled z okna (TV film)
1997 Labyrint lží
1996 Edův příští krok
1995 Smolaři

TV seriály

2018 Jak prosté (TV seriál)
Zuřivost (S06E20)
2017 Search Party (TV seriál)
Denial (S02E07)
Chicago P.D. (TV seriál)
The Thing About Heroes (S05E02)
2016 Mercy Street (TV seriál)
The Dead Room (S01E05)
Power (TV seriál)
Call Me James (S03E01)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 45 (S04E06)
Chapter 44 (S04E05)
Chapter 43 (S04E04)
Černá listina (TV seriál)
Féma (č. 132) (S03E12)
2015 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
This Is All We Are (S02E10)
Pamatuješ na Moon Flower? (S02E09)
Stoupenci zla (TV seriál)
Vlastní krev (S03E08)
2014 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Veřejná tajemství (S04E15)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Sdílené dítě (S15E19)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Na plný úvazek (S02E15)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Neladící hlasy (S15E07)
2012 Made in Jersey (TV seriál)
Pan Am (TV seriál)
1964 (E14)
Dobrá manželka (TV seriál)
Another Ham Sandwich (S03E14)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vanity's Bonfire (S14E07)
Street Revenge (S13E19)
2011 Pan Am (TV seriál)
Pravda pravdoucí (E06)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Spiraling Down (S13E10)
Educated Guess (S13E08)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Náhlý zvrat (S02E03)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Loajalita (1. část) (S09E01)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Odpoutaný netvor (S01E16)
Zachraň mě (TV seriál)
Jimmy (S05E04)
Wine (S05E03)
Baptism (S05E01)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
The Black Donnellys (TV seriál)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Smrt v červeném Ferrari (S02E19)
Třetí hlídka (TV seriál)
The Truth & Other Lies (S05E01)
Sex ve městě (TV seriál)
Odloučená (S06E06)
Právo a pořádek (TV seriál)
Shrunk (S14E04)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Koňské dostihy (S04E05)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Chamtivost (S03E20)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Phobia (S11E13)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Coma (S05E02)

Host

TV pořady

1976 Working in the Theatre (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky