Reklama

Reklama

Recenze (4)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Na svojej dráhe ani nie komediálnych , skor príjemne vtipných a dôvtipných snímkov, mi tento pripadá bezkonkurenčne najsam. Nikdy som nepochybovala o nemeckej filmárčine a pritom žáner nerozhodoval. Táto skvelá usmievanka s vampírskym nádychom je nie len ohodená HQ castom, ten cast to HQ naložil do buľvy sledovania schopných, ale aj HQ nápadito nasnímaná a podávaná . Výborná práca v každom smere. YO ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Já nejsem žádná sociální pracovnice, já jsem kurva!- Tragikomedie o sexu, lásce a vztazích bez zábran. Co se slaboduchým bratrem, který chce sex s vaší přítelkyní? Naučíte ho onanovat. Jenže to nepomáhá, jeho touhy zůstávají. Snad proto, že je pánem temnoty? OK, co ho vzít k nějaké děvce? A pak je tu ještě sestra, co touží po tom samém. Tedy po sexu. Chvilkami vážné, chvilkami smutné...a pak se jeden neudrží smíchy. Prolétnutí střešním oknem, práce v chráněné dílně a zoufalá děvka. Povedené! ()

Bubble74 

všechny recenze uživatele

Nevím proč autoři zvolili tento přitroublý název. Jeden by očekával nějaký krvelačný horor a ona se z toho vyklube komediálně dramatická groteska o náctiletých i starších, dychtících po prvním sexu. I mentálně postižení skoro-třicátníci dojdou jednoho krásného dne k závěru, že by si chtěli poprvé „vrznout“, kór když mohli ze střechy očíhnout, jak to dělá brácha. A proč ne taky rovnou s jeho holkou, když je to takovej parádní kus. Do toho všeho dobývací výpravy nejmladší ségry a na maléry je zaděláno. Závěr není úplně košer a člověk párkrát naprázdno polkne, ale koneckonců, ono to vlastně opravdu bylo nejjednodušší řešení problému našich hrdinů. Sympatický malý film o velké síle hormonů a rodinné soudržnosti. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Komediálně dramatická groteska o vztazích v rodině, kdy jeden je šťastně zamilovaný, patnáctiletá sestra touží po ztrátě panenství a takřka třicetiletý opožděný bratr by taky rád. Důvtipné dialogy, výborný timing, zkrátka půvabné.(max.70%) ()

Reklama

Reklama