Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bobu Wiley je případ nad kterým už mnoho psychiatrů zlomilo hůl. Přesto se doktor Leo Marvin, který je na vrcholu své kariéry rozhodne mu pomoct. Brzy však pozná, že Bob není pacient jako ostatní. Jeho problémy by se daly popsat slovy "notorický blázen", který hledá společnost psychiatra jen aby nebyl sám. Když doktor Leo Marvin odjede na dovolenou, netuší ještě, že jeho nový pacient Bob za ním přijede a nedá mu pokoj ani na dovolené. Brzy začne Bobova přítomnost doktorovi přímo pít krev, zato vlezlý pacient si získá přízeň celého městečka a hlavně Leovy rodiny, což doktora vytáčí až do nepříčetnosti. Co se ale stane, když Bob pokazí doktorův tolik očekávaný televizní debut a prezentaci jeho nové knížky Dětské krůčky? (ic)

(více)

Recenze (147)

Bilky 

všechny recenze uživatele

To lepšie o vzťahu cvokár-pacient. Osobne pre mňa pozerateľnejšie ako séria ANALYSE THIS s DeNIROm. Aj keď zo začiatku som bol z hereckých kreácií môjho obľúbenca MURRAYho trošku v pomykove a zdalo sa mi to celé príliš prepálené. Zato DREYFUSSov samoľúby cvokár a jeho premena boli famózne. Ostatné postavy boli len do počtu a aj preto sa z tohto filmu nestal žiaden trhák. 4* si však určite zaslúži. PS: Rybička Gill v autobuse nemala chybu :) ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Začíná to naprosto dokonale, tedy jako vážně se tvářící film s vážnými herci, u kterého se ale ohromně dobře bavíte, á la Růžový panter. Murray i Dreyfuss dokonalí. Do první třetiny je to pětková záležitost. Pak se to ale začne kazit, protože postavy začnou karikovat, a ještě se přidá taková ta debilní "pozor-toto-je-vtipné" hudba. I přesto ale platí, že je to skvělá komedie. (Druhé zhlédnutí, první 27. 7. 2009) ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Super, svižná komedie od Franka Oze s Billem Murrayem a Richardem Dreyfussem. V podstatě je to skvělá připomínka toho, proč dneska některé komedie nefungují. Protože tady je zápletka až směšně triviální, ale Murray s Drefussem si to dávají jak bozi. Možná by někoho mohlo napadnout obsazovat do komedií skutečně kvalitní herce a ne béčkové standup komiky a seriálové herce. Viz třeba nedávný Lovebirds, tohle bylo ještě několikanásobně jednodušší. 8/10 ()

Aywes 

všechny recenze uživatele

Bill Murray je prostě herec to se nezapře.V každé roli co dostane se mu prostě povede naprosto geniálně.Vtípky jsou jemně úsměvné, ale má to spíše jakousi hloubku.Prostě se u tohoto snímku bavíte a jste rádi, že se na něj díváte.Role psychiatra je taky dobře obsazena.Takto si prostě psychiatra představuji až na ty občasné výbuchy vzteku :).Pěkný a zábavný snímek s pouze pár nedodělanými prvky. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Nie je to typ komédie, kde sa človek naplno smeje. Skôr také menšie pousmiatie pár krát za film, ale aj tak sledujete film s priblblým úškrnom počas celej stopáže. Za to môže hlavne výkon Billa Murraya, teda skôr jeho xicht a imbecilný prejav, ktorý v tomto filme predviedol. Majster Yoda nie je vôbec zlý režisér. 60% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Julie Hagerty je jen o deset let starší než její filmová dcera Kathryn Erbe. (Karlos80)
  • Dům, ve kterém dr. Marvin trávil dovolenku se svou rodinou, se nacházel ve Virginii u jezera Smith Mountain. (HellFire)

Reklama

Reklama