foto

Aida Turturro

  • nar. 25.9.1962 (56 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Making a Killing
2014 Rob the Mob
2013 Stárnoucí gigolo
2011 Mozzarella Stories
2010 A Little Help
2005 Romance a cigarety
2004 Dokonale čestní
2001 Krokodýl Dundee v Los Angeles
Ulice New Yorku
2000 Home Sweet Hoboken
Tajemství
1999 24 Nights
Boxeři
Mickovy modré oči
Počítání mrtvých
The 24 Hour Woman
Útok z hlubin
1998 Anděl smrti
Celebrity
Crossfire
Divoká Woo
Freak Weather
Illuminata
Na konci sil
O.K. Garage
Unaven zemřít
1997 Fool's Paradise
Mrtvý muž
1996 Spáči
Tales of Erotica
1995 Haló, tady Denisa
Stonewall
Vlak plný peněz
1994 Angie
Dutch Master, The
Junior
Men Lie
Pátrání po Jednookém Jimovi
1993 Svatý z Fort Washingtonu
Tajemná vražda na Manhattanu
Život s Mikeym
1992 Dívky z Jersey
Mac
1991 A co Bob?
1989 Pravá láska

TV seriály

2019 Černá listina (TV seriál)
Robert Vesco (No. 9) (S06E13)
2018 Černá listina (TV seriál)
Abraham Stern (No. 100) (S05E11)
2017 Černá listina (TV seriál)
Ilyas Surkov (No. 54) (S05E05)
Miss Rebecca Thrall (No. 76) (S05E03)
Smokey Putnum (No. 30) (S05E01)
Chirurgové (TV seriál)
Bude to jenom horší (S13E13)
2016 Jedna noc (TV seriál)
The Art of War (E04)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Bureau (S03E22)
Maximum Security (S03E21)
Vzpomínky (TV seriál)
The Return of Eddie (S04E06)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
A Misunderstanding (S17E12)
2015 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zaručení imunity (S16E19)
Otec má vždycky pravdu (S16E12)
2014 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Odůvodněné pochybnosti (S15E22)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Černá knížka (S04E07)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vojenská spravedlnost (S15E08)
Beautiful Frame (S14E11)
2012 Sestřička Jackie (TV seriál)
Den leguána (S04E07)
2011 Larry, kroť se (TV seriál)
Car Periscope (S08E08)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
That Crazy Bitch Was Right (E22)
2009 Médium (TV seriál)
Bite Me (S06E06)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Tandem se opakuje (S14E18)
Pravda vyjde najevo (S14E16)
Jako ten den, kdy se narodila (S14E15)
2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Made in Amerika (S06E21)
Modrá kometa (S06E20)
Kennedy a Heidi (S06E18)
další epizody (6)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Kaisha (S06E12)
Moe a Joe (S06E10)
Pouť (S06E09)
další epizody (7)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Chladnokrevná msta (S05E10)
Čas idylického štěstí (S05E07)
Citová osvěta (S05E06)
další epizody (6)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Příboj (S04E13)
Volání o pomoc (S04E11)
Někdo to musel udělat (S04E09)
další epizody (10)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Jednočlenná armáda (S03E13)
A ochraňuj nás před mocí Satanovou (S03E10)
Podraz (S03E09)
další epizody (8)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Rytíř v bílém brnění (S02E12)
Domácí vězení (S02E11)
Krach (S02E10)
další epizody (12)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
I.D. (S07E02)
1995 The Wright Verdicts (TV seriál)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Blue Bamboo (S05E03)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Happily Ever After (S01E05)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

1994 Cyndi Lauper - Twelve Deadly Cyns ...and Then Some

Host

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace