Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bob Rueland žije ve šťastném manželství. Jenže nic netrvá věčně a jeho manželka záhy tragicky umírá při autonehodě. Mezitím v italské rodině, jež vlastní malou restauraci, řeší úplně jiný problém – jejich dcera a vnučka Grace má slabé srdce a její stav se rychle zhoršuje. Operace musí proběhnout co nejdříve, jinak jí hrozí smrt. Lékař Grace oznamuje dobrou zprávu – našlo se pro ni vhodné srdce. Shodou okolností jde právě o srdce Bobovy tragicky zemřelé ženy, což ovšem nikdo zatím netuší – vždyť tihle dva se neznají a nikdy se ani neviděli. To se ovšem brzy změní, když smutkem zdrcený Bob jednou náhodou Grace potká – a jejich srdce promluví… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

Derek 

všechny recenze uživatele

skvelá romantická komédia s originálnym námetom (duchovnemu zomrie žena a ešte pred jej smrťou jej srdce dajú na transplantáciu mladej dievčine, do ktorej sa neskôr david zamiluje. i keď to znie trochu šialene, je to nakrútené našťastie dobre) ktorý dokazuje, že i v hollywoode stále dokážu nakrútiť film bez zbytočných vulgarít, príjemnými vtipmi, s dobrými hercami a zábavnými vedlajšími figúrkami (talianska rodinka). ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Krásný, jednoduchý a velice půvabný romantický snímek, kde není nouze ani o city a slzy. Takřka dvouhodinová stopáž sice budí rozpaky, ale ukázalo se, že je v takovémto plynulém a nespěchajícím tempu přínosná. Vývoj děje tedy všemu dává přirozený čas a vlivem humorných částí pospolu se správnou jiskrou nenudí. Romanticky založené diváky dokáže oslovit a přinést jim skutečný romantický filmový zážitek. Pravda, už ze začátku je vše naprosto předvídatelné, ale proč si to tím kazit. Romantická šablona je zachována, takže jako obvykle se končí svatbou. Tady však trochu šalamounsky a tak se jedná o jedinou scénu, která předvídatelná rozhodně není. Tak či onak, je to dobře napsané, dobře natočené, dobře zahrané, zkrátka dobře odvedená práce. Jedná se o režisérský debut herečky Bonnie Hunt a povedl se. ()

Reklama

Cor-Angar 

všechny recenze uživatele

Davida Duchovnyho i Minnie Driver mám hodně rád a tady by se mi ve svých rolích i líbili. Kdyby ale měli co hrát. Nebo co říkat. Film totiž podle mě bohužel nezvládla hlavně Bonnie Hunt. Ne jako herečka ve vedlejší roli, v té byla i docela fajn, ale jako režisérka a scénáristka. Přišlo mi, že ti 4 vedlejší dědci dostali ve filmu úplně zbytečně moc prostoru. Vypadalo to jako snaha o napodobení scén v holičctví v Cestě do Ameriky, bohužel ne tak vtipný jako spíš nudný, chvílema skoro i otravný. Nejlepší postavou pak zůstal James Belushi, kterej i na malým prostoru dost pobavil. Dojmu z filmu rozhodně nepomáhá fakt hodně špatnej českej dabing, ale i tak je film příběhově trochu nezvládnutej, Hunt se snaží o přehnanou romantiku, která jí moc nevychází a všechno podtrhuje závěr (s dědkama samozřejmě), kterej vyzní úplně do prázdna. Asi jako celej film. Škoda. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Bob (David Duchovny) neprožívá právě nejšťastnější léta svého života. Nedávno mu zemřela žena při automobilové nehodě, a aby se vyhnul stále větším depresím, noří se stále víc do své práce architekta. Kamarád se jej snaží rozptýlit, a tak jej jednoho dne pozve do zapadlé irské restaurace, kde Bob poznává Grace (Minnie Driver), místní servírku. A tak nějak se stane, že si ti dva padnou do noty, a brzy spolu začnou randit. Ale ani jeden z nich netuší, že je spojuje ještě jedna věc - Grace nedávno podstoupila transplantaci srdce, a shodou okolností dostala srdce Bobovy manželky... Těžko přetěžko se mi tento film hodnotí. Ač přeslazený jako by vypadl z knihy od Danielle Steelové, samotná zápletka není nijak špatná (sice už jsem někde něco podivného viděl, ale co je dneska originální, že?). Problém ale je, že David Duchovny hrál tak dlouho agenta Muldera, že si ho v jiné roli představit nedokážu, a stále jsem čekal, kde se vynoří agentka Scullyová. A druhým problémem je, že Minnie Driver z nějakého (mi) neznámého důvodu nesnáším - ač je určitě dobrá herečka, film ve kterém hraje mi rázem o několik stupínků klesá (zvlášť pokud hraje jednu z hlavních rolí). Je mi to líto, ale jinak to nejde - být jiná ústřední dvojice, bylo by i moje hodnocení jiné... ()

Jimmy.y 

všechny recenze uživatele

Po nedělním obědě, zároveň k deštivému dni, ideální kousek :) hezké, milé, romantické. 'Malder' ztratí ženu při autonehodě, nicméně se stane dárkyni orgánu pro ženu, která potřebuje srdce a jedno 'rande' s kravkou jejich cesty spojí... Nakonec se dozví, že srdce je právě jeho milované ženy.... Ale dobře to dopadne :) 4* ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama