foto

Daniel B. Clancy

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 The Pages
2016 Americká idyla
Hollarovi
Já, pomsta
2015 Otcové a dcery
2012 Kočka
Země naděje
2011 Dilema
2008 Prázdniny za všechny prachy

TV seriály

2017 Chicago Justice (TV seriál)
Lily's Law (E08)
Dead Meat (E06)
Friendly Fire (E05)
další epizody (6)
2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
2011 Šéf (TV seriál)
Choose (S01E08)
Remembered (S01E05)
Slip (S01E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace