foto

Brian Howe

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Brian Howe je americký herec, proslavený především ztvárněním makléře Jaye Twistlea z životopisného dramatu s Willem Smithem THE PURSUIT OF HAPPINESS /2006/.

Mezi jeho další snímky můžeme zařadit drama THE MAJESTIC /2001/ s Jimem Carrym, komedii s Robinem Williamsem RV /2006/, krimi thriller DEJA VU /2006/ s Denzelem Washingtonem v režii Jerryho Bruckheimera, náboženskou komedii EVAN ALMNIGHTY /2007/ a drama Clinta Eastwooda GRAN TORINO /2008/, kde ztvárnil postavu Stevea Kowalskiho.

Howe se objevil taktéž v mnoha televizních seriálech jako guest host. V krimi seriálu CROSSING JORDAN /2001-2007/, v akčním seriálu THE UNIT /2006-2009/, v policejním seriálu WITHOUT A TRACE /2002-2009/, v soudní „dramedy" BOSTON LEGAL /2004-2008/, v dalším krimi seriálu LIE TO ME /2009-2011/ a pravidelně hrával v TV sci-fi dramatu JOURNEYMAM /2007/ roli novinářského editora, dokud stanice NBC tento seriál nezrušila v listopadu 2007. Působil i v novějších akčních snímcích jako NIKITA /2010-současnost 2013/ a JUSTIFIED /2010-současnost 2013/.

Hrál Dr. Rogera Fleminga – šíleného vědce ve sci-fi šprýmu THE LOST SKELETON OF CADAVRA /2004/, dále jeho dvojče Petera Fleminga v pokračování THE LOST SKELETON RETURNS AGAIN /2008/, mdlého ale hrdinného námořníka Big Dana Fratera ve filmu TRAIL OF THE SCREAMING FOREHEAD  a pošetilého angličana Burlinga Famishe Jr. ve snímku DARK AND STORMY NIGHT.

Howe je spoluvlastníkem kapitálové společnosti založené filmovým tvůrcem Larrym Blamirem.

Lukáš "gatuso" Častulík

Herecká filmografie

Filmy

2017 Annabelle 2: Zrození zla
2016 Havenhurst
2014 Annabelle
Save the Date (TV film)
2013 Devil's Knot
2012 Prezidentské volby (TV film)
Velká filmová láska (TV film)
2011 Jsem číslo čtyři
2009 Dark and Stormy Night
Lost Skeleton Returns Again, The
Risk je zisk
2008 Gran Torino
2007 Božský Evan
Dům na prodej (TV film)
Trail of the Screaming Forehead
2006 Dark Heart
Déjà Vu
Rodinná dovolená a jiná neštěstí
Štěstí na dosah
Underfunded (TV film)
2002 A.K.A. Birdseye
Chyť mě, když to dokážeš
2001 Majestic
Svět podle Prota
Ztracený kostlivec z jeskyně rozkladu
2000 Velké trable malého města
Vrať se mi
1998 Blind Men (TV film)
Mrtvý na univerzitě
1996 Agent WC 40

TV seriály

2017 SEAL Team (TV seriál)
Ghosts of Christmas Future (E04)
Boj o ředitelnu (TV seriál)
A Compassionate Man (S02E05)
Think Change (S02E04)
Slaughter (S02E02)
další epizody (4)
The Last Tycoon (TV seriál)
More Stars Than There Are in Heaven (E03)
Chicago Fire (TV seriál)
My Miracle (S05E22)
Sixty Days (S05E21)
2016 Boj o ředitelnu (TV seriál)
Základy vzdělávání (S01E06)
Ředitel (S01E01)
The Last Tycoon (TV seriál)
Pilot (E01)
Westworld (TV seriál)
Zběhlík (S01E03)
Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
404: Flight Not Found (S02E11)
American Horror Story (TV seriál)
Chapter 10 (S06E10)
Průměrňákovi (TV seriál)
Trip and Fall (S08E08)
2015 Masters of Sex (TV seriál)
Full Ten Count (S03E12)
2014 Growing Up Fisher (TV seriál)
Masters of Sex (TV seriál)
Mirror, Mirror (S02E08)
Newsroom (TV seriál)
Oh Shenandoah (S03E05)
Pohrdání soudem (S03E04)
Ministerstvo spravedlnosti (S03E03)
2013 Betrayal (TV seriál)
Masters of Sex (TV seriál)
Race To Space (S01E02)
Longmire (TV seriál)
The Road to Hell (S02E04)
Strážce pořádku (TV seriál)
The Hatchet Tour (S04E09)
Outlaw (S04E08)
Money Trap (S04E07)
další epizody (5)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
Profesionální lháři (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
To je vražda, napsal (S05E04)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Mstitel Cape (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
The Spoil (S02E08)
2010 Nikita (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Bunny na útěku (S07E12)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Doktor Mozek (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Transplantační jednotka (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Vyrušení (S05E21)
2008 Mentalista (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Podvodník v laboratoři (S04E08)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Tales from the Pub (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Podezření (S04E12)
Policejní odznak (TV seriál)
Haunts (S06E05)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Instinkt zabijáka (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Není co ztratit (S03E16)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Quintuplets (TV seriál)
2003 All of Us (TV seriál)
Minuta se Stanem Hooperem (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Good Morning, Miami (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
2001 Dead Last (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Matčiny oči (S01E17)
2000 Grosse Pointe (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
LateLine (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
1995 Bonnie Hunt Show, The (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace