foto

Brian Howe

Biografie

Brian Howe je americký herec, proslavený především ztvárněním makléře Jaye Twistlea z životopisného dramatu s Willem Smithem THE PURSUIT OF HAPPINESS /2006/.

Mezi jeho další snímky můžeme zařadit drama THE MAJESTIC /2001/ s Jimem Carrym, komedii s Robinem Williamsem RV /2006/, krimi thriller DEJA VU /2006/ s Denzelem Washingtonem v režii Jerryho Bruckheimera, náboženskou komedii EVAN ALMNIGHTY /2007/ a drama Clinta Eastwooda GRAN TORINO /2008/, kde ztvárnil postavu Stevea Kowalskiho.

Howe se objevil taktéž v mnoha televizních seriálech jako guest host. V krimi seriálu CROSSING JORDAN /2001-2007/, v akčním seriálu THE UNIT /2006-2009/, v policejním seriálu WITHOUT A TRACE /2002-2009/, v soudní „dramedy" BOSTON LEGAL /2004-2008/, v dalším krimi seriálu LIE TO ME /2009-2011/ a pravidelně hrával v TV sci-fi dramatu JOURNEYMAM /2007/ roli novinářského editora, dokud stanice NBC tento seriál nezrušila v listopadu 2007. Působil i v novějších akčních snímcích jako NIKITA /2010-současnost 2013/ a JUSTIFIED /2010-současnost 2013/.

Hrál Dr. Rogera Fleminga – šíleného vědce ve sci-fi šprýmu THE LOST SKELETON OF CADAVRA /2004/, dále jeho dvojče Petera Fleminga v pokračování THE LOST SKELETON RETURNS AGAIN /2008/, mdlého ale hrdinného námořníka Big Dana Fratera ve filmu TRAIL OF THE SCREAMING FOREHEAD  a pošetilého angličana Burlinga Famishe Jr. ve snímku DARK AND STORMY NIGHT.

Howe je spoluvlastníkem kapitálové společnosti založené filmovým tvůrcem Larrym Blamirem.

Lukáš "gatuso" Častulík

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cover Versions
2017 Annabelle 2: Zrození zla
2016 Havenhurst
2014 Annabelle
Save the Date (TV film)
2013 Ďáblův uzel
2012 Prezidentské volby (TV film)
Velká filmová láska (TV film)
2011 Jsem číslo čtyři
2009 Dark and Stormy Night
Lost Skeleton Returns Again, The
Risk je zisk
2008 Gran Torino
2007 Božský Evan
Dům na prodej (TV film)
Trail of the Screaming Forehead
2006 Dark Heart
Déjà Vu
Rodinná dovolená a jiná neštěstí
Underfunded (TV film)
Štěstí na dosah
2002 A.K.A. Birdseye
Chyť mě, když to dokážeš
2001 Majestic
Svět podle Prota
Ztracený kostlivec z jeskyně rozkladu
2000 Velké trable malého města
Vrať se mi
1998 Blind Men (TV film)
Mrtvý na univerzitě
1996 Agent WC 40

TV seriály

2019 All Rise (TV seriál)
Dripsy (E10)
Grand Hotel (TV seriál)
Groom Service (E09)
Chicago Fire (TV seriál)
Welcome to Crazytown (S08E07)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Závan minulosti (S09E17)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
7.1 (S02E02)
Ghosted (TV seriál)
The Airplane (E15)
Superstore (TV seriál)
Town Hall (S03E22)
2017 Tým SEAL (TV seriál)
Ghosts of Christmas Future (S01E04)
Boj o ředitelnu (TV seriál)
A Compassionate Man (S02E05)
Think Change (S02E04)
Slaughter (S02E02)
další epizody (4)
Prezident v pořadí (TV seriál)
Domov (S02E08)
The Last Tycoon (TV seriál)
More Stars Than There Are in Heaven (E03)
Survivor's Remorse (TV seriál)
The Gala (S04E05)
Chicago Fire (TV seriál)
My Miracle (S05E22)
Sixty Days (S05E21)
2016 Boj o ředitelnu (TV seriál)
Konečná (S01E09)
Základy vzdělávání (S01E06)
Ředitel (S01E01)
The Last Tycoon (TV seriál)
Pilot (E01)
Westworld (TV seriál)
Zběh (S01E03)
Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
404: Flight Not Found (S02E11)
American Horror Story (TV seriál)
Kapitola desátá (S06E10)
Průměrňákovi (TV seriál)
Velký pád (S08E08)
2015 Mystérium sexu (TV seriál)
Debakl (S03E12)
Profesionální lháři (TV seriál)
Vždycky můžeme bloudivý nerv zaměstnat něčím jiným (S04E04)
Protože jsem škorpion, kurva, tak proto (S04E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Hunt (S10E23)
2014 Growing Up Fisher (TV seriál)
The Man with the Spider Tattoo (E08)
Mystérium sexu (TV seriál)
Zrcadlo, zrcadlo (S02E08)
Newsroom (TV seriál)
Oh Shenandoah (S03E05)
Pohrdání soudem (S03E04)
Ministerstvo spravedlnosti (S03E03)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Opět spolu (S03E20)
Chirurgové (TV seriál)
Odvolej to (S10E13)
2013 Betrayal (TV seriál)
Mystérium sexu (TV seriál)
Závody v dobývání (S01E02)
Drsný šerif (TV seriál)
Cesta do pekla (S02E04)
Laskavý dotek (TV seriál)
Who's Cheatin' Who (S02E02)
'Till I Make It on My Own (S02E01)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Rodina nade vše (S03E06)
Franklin a Bash (TV seriál)
Good Lovin' (S03E03)
Nikita (TV seriál)
Black Badge (S03E11)
Strážce pořádku (TV seriál)
The Hatchet Tour (S04E09)
Outlaw (S04E08)
Money Trap (S04E07)
další epizody (5)
2012 Franklin a Bash (TV seriál)
Voir Dire (S02E06)
Nikita (TV seriál)
Crossbow (S02E22)
Dead Drop (S02E21)
Castle na zabití (TV seriál)
To je vražda, napsal (S05E04)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Odepsaná kampaň (S04E04)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Mstitel Cape (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
The Spoil (S02E08)
2010 Obhájci (TV seriál)
Las Vegas vs. Johnson (E07)
Médium (TV seriál)
The People in Your Neighborhood (S07E09)
Odložené případy (TV seriál)
Bunny na útěku (S07E12)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Tajnosti (S02E06)
Doktor Mozek (TV seriál)
Transplantační jednotka (TV seriál)
Code Green (E04)
Vražedná čísla (TV seriál)
Vyrušený (S05E21)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Město duchů (S10E02)
2008 Mentalista (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Podvodník v laboratoři (S04E08)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Dances with Wolves (S05E03)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Perfidia (E13)
The Hanged Man (E12)
Home by Another Way (E11)
další epizody (13)
Tales from the Pub (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Podezření (S04E12)
Policejní odznak (TV seriál)
Haunts (S06E05)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Stres (S01E02)
2005 Closer (TV seriál)
Instinkt zabijáka (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Není co ztratit (S03E16)
Čarodějky (TV seriál)
Obyčejné čarodějky (S07E11)
2004 Quintuplets (TV seriál)
2003 All of Us (TV seriál)
Minuta se Stanem Hooperem (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
Blackout (S01E17)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Good Morning, Miami (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Elliotova velká chvíle (S04E21)
2001 Dead Last (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
The Ties That Bind (S01E03)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Matčiny oči (S01E17)
2000 Grosse Pointe (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Hate (S09E10)
1998 Felicity (TV seriál)
LateLine (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Barter (S07E12)
1995 Bonnie Hunt Show, The (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Snatched (S04E12)
1993 Dave's World (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky