foto

David Alan Grier

  • nar. 30.6.1955 (65 let)
    Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Clifford the Big Red Dog
Coffee & Kareem
2018 Arizona
Sprinter
2015 Road Hard
Čaroděj (TV film)
2014 Trable dívčí kapely (TV film)
2013 Bláznivé námluvy
Watsons Go to Birmingham, The (TV film)
2011 Hoodwinked Too! Hood vs. Evil
2009 Astro Boy
Děsnej dupák
2008 Gym Teacher: The Movie (TV film)
Sestřenka k nakousnutí
The Poker House
Švindl na druhou
2006 Pidihajzlík
Thugaboo: Sneaker Madness (TV film)
2005 Moje krásná čarodějka
The Muppets' Wizard of Oz (TV film)
2004 Lexie
The Woodsman
2003 Baadasssss!
Rock Stars Do the Dumbest Things (TV film)
Ďáblíci
2002 Král Lear z Texasu (TV film)
2001 15 minut
I Shaved My Legs for This
2000 Andělé na pálce (TV film)
Damned If You Do
Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
East of A
Ultimátum
Vrať se mi
1999 Freeway II: Confessions of a Trickbaby
Myšák Stuart Little
Svatý bič (TV film)
Šedesátá léta (TV film)
1998 Elmopalooza! (TV film)
1997 Bláznivé manévry
Vysoká hra
1995 Jumanji
Tales from the Hood
Zlatovláska a tři medvědi
1994 Blankman
Vojna není kojná
1992 Bumerang
Hráč
1990 Jako anděl
Parťák
1988 Dostanu tě, syčáku
Ich und Er
Saigon
1987 Amazonky na Měsíci
From the Hip
Kingpins (TV film)
1985 Pivo
1984 Příběh vojáka
1983 Streamers

TV seriály

2019 Cool Kids (TV seriál)
Výročí (E22)
Vegas, baby! (E21)
Neslušný návrh (E20)
další epizody (13)
Doktoři (TV seriál)
Peking Duck Day (S03E08)
Nurses' Day (S03E06)
Flesh of My Flesh (S03E02)
Queen Sugar (TV seriál)
Here (S04E12)
Where My Body Stops or Begins (S04E03)
I No Longer Imagine (S04E02)
Catastrophe (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
2018 Cool Kids (TV seriál)
Jak Margaret randila se Zodiakem (E09)
Hankova nová přítelkyně (E08)
Díkuvzdání u Murrayho (E07)
další epizody (9)
2017 The Carmichael Show (TV seriál)
Gold Diggers (S03E13)
Three Year Anniversary (S03E12)
Low Expectations (S03E11)
další epizody (13)
2016 Jingle Ballin' (TV seriál)
The Carmichael Show (TV seriál)
President Trump (S02E13)
Porn Addiction (S02E12)
Maxine's Dad (S02E11)
další epizody (13)
2015 The Carmichael Show (TV seriál)
Guns (S01E06)
Prayer (S01E05)
Gender (S01E04)
další epizody (6)
2014 Friends of the People (TV seriál)
Zkažená úča (TV seriál)
2013 Šťastní až do smrti (TV seriál)
In the Heat of the Noche (S03E14)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
Hlava v kontejneru (S06E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Branded (S12E06)
2003 Samuraj Jack (TV seriál)
Samurai Versus Samura (S04E03)
2002 Life with Bonnie (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Forty-Two (S02E20)
2000 DAG (TV seriál)
1998 Damon (TV seriál)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
Preston Episodes, The (TV seriál)
1990 In Living Color (TV seriál)
1989 Alf (TV seriál)
Willie v podezření (S04E03)
1986 All Is Forgiven (TV seriál)

Dokumentární

2014 Delivery
Lennon or McCartney
2007 Paul Mooney: Jesus Is Black - So Was Cleopatra - Know Your History
2003 Komici v montérkách na šňůře
2002 Inside TV Land: African Americans in Television (TV film)
1994 Apollo Theatre Hall of Fame (TV film)

Divadelní záznam

2017 A Christmas Story Live! (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 The Poker House

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky