Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několika dílný příběh o jedné mladé anglické pěvecké skupině, která se tentokrát vydává za dobrodružstvím a slávou do Miami, kde zažije spoustu legrace. (MsWampir)

Recenze (85)

manonfire 

všechny recenze uživatele

Tady ani tak nešlo o to, že mi bylo dvacet. Ale že bylo dvacet právě micinkám z tohoto díla. To je pak těžké držet si odstup sofistikované kritiky......Kukadla, to je jeden Disney vedle druhého, zoubky věčně rozesmáté, rovné a povesměs všechny pospolu, ještě k tomu hrající si na mléčné. Umělecký přínos lidstvu to samozřejmě nemá žádný. Ikdyž možná, že kdyby Goethe tenkrát v Marienbadu zahlíd pod slunečníkem některou z těchto prcin, mohl vzniknout majstrštyk. Filozoficky bych to ale shledával podnětu nehodného reakce. Stejně jako plýtvat literárním nadáním na kritiku S Club 7 v Miami. 20% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Perný den komerčních teen devadesátek? Nevadí mi, že to je naprosto umělá věc, nevadí mi, že to je plus minus ojedinělá sebereklama jedný kapely, celkem se mi i líbí, že to je v sexy městě Miami a ta Rachel, líbí se mi možná i ten song, ale nejhorší na tom je, že mi to přijde málo vtipný a hodně nudný. ()

Reklama

Crust 

všechny recenze uživatele

Jasně, byl to trošku jednodušeji vystavěný seriál na podporu britského popového prefabrikátu jménem S Club 7, ale tenkrát, na druhém stupni ZŠ jsem se na to po návratu ze školy koukal rád. Skoro mi přišlo, že komediální talent mají někteří členové větší než pěvecký. A navíc, Rachel Stevens byla tehdy pro mé ranně pubertální srdce stejnej crush jako Rachel z Přátel. Takže z nostalgie a taky proto, že už jsem to 20 let neviděl ***. ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, možná jsem nabyl špatný dojem, ale podle tohoto seriálu je strašná pohoda udělat kariéru v hudebním byznysu a pak už je to jen jedna obrovská legrace a neustálé užívání si. Tak nějak na mě zapůsobila tahle série, po níž jsem zanevřel na veškeré produkty obsahující v názvu "S Club 7". Navíc ta hudba! Co je na ní líbivého? Nejsem žádný hudební expert, ale písničky tohoto "stroje na hity" mě spíše nutily jít se vyzvracet, než si zatančit. Asi jsem na to už starý. Nebo jsem prostě na tuhle "zábavu" vysazený. Anebo je to vážně trapné a nejsem sám, komu se to nelíbí? ()

Lord Fuck 

všechny recenze uživatele

jak zacitovalo naše Radyo tak sem z toho pochopil že buď se u filmu cpal zkaženym jídlem anebo nic nevidrží protože že by se po týhle hudbě musel jít vyblejt to je trochu moc-ale chápu chtěl bejt "jako vždy :)" vtipnej-no nepovedlo se. ale vážně-samozřejmě je to uhozený, ale to k tomu patří a hudba je fakt cool-samozřejmě pro starouše jako je Radyo to asi není :) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama