Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několika dílný příběh o jedné mladé anglické pěvecké skupině, která se tentokrát vydává za dobrodružstvím a slávou do Miami, kde zažije spoustu legrace. (MsWampir)

Recenze (85)

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, možná jsem nabyl špatný dojem, ale podle tohoto seriálu je strašná pohoda udělat kariéru v hudebním byznysu a pak už je to jen jedna obrovská legrace a neustálé užívání si. Tak nějak na mě zapůsobila tahle série, po níž jsem zanevřel na veškeré produkty obsahující v názvu "S Club 7". Navíc ta hudba! Co je na ní líbivého? Nejsem žádný hudební expert, ale písničky tohoto "stroje na hity" mě spíše nutily jít se vyzvracet, než si zatančit. Asi jsem na to už starý. Nebo jsem prostě na tuhle "zábavu" vysazený. Anebo je to vážně trapné a nejsem sám, komu se to nelíbí? ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Zaplaťvyššímoc, že kariéra tohohle producentského výběru skončila tak jak začala...ale i to podle mě trvalo moc dlouho:) ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Když u nás (v roce 2000) začala vysílat ČT S Club 7, byla jsem přesně v tom věku, který je na podobné seriály téměř nekritický. Leckdy jsem se zasmála (Bradley byl asi nejvtipnější) a navíc prosluněné Maimi je zkrátka krásné, takže sečtu-li kolik bych tomu dala před 8 lety a kolik teď - po zhlédnutí reprízovaných dílů, je to tak kolem 2*. Další série už byly slabší, to už i mé raně-pubertální já poznalo. Vizuálně se mi nelíbil ani jeden člen a některé songy byly už tehdy ohrané, což jsou také důvody, proč jsem nikdy nevstoupila do Clubu fanynek skupiny. P.S. Díky bohu, že kapela už se rozpadla, ale o mrtvých už jen dobře, tudíž 50%:) ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Já nevím, tu skupinu pořádně neznám, jasně, že je to produkt na jedno použití, filmově nijaké, ale strkat tuhle naprosto nevinnou záležitost pro určitou cílovou skupinu do jednoho pytle s telenovelami? ()

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

S CLub 7 je celkově strašná patlanina. Jedno kterou sérii si čověk pustí. komu stačí ke štěstí se dívat na krásné tančící lidi tak bude štestím bez sebe. Já bych je nejradši všechny přetáhl sekerou. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Pro někoho je tahle hudba možná "cool", ale pro většinu slyšící populace je to pěknej hnis. Holky pěkný, jinak se to ale nedá sledovat ani poslouchat. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Ta jedna hvězdička je za to, že zde se, narozdíl od jiných odpadních seriálů, objevují pěkné holky. A to není málo. :-) ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Rychlokvašky to zkouší na plátně. To tu asi bývalo vždycky, ale pokud už podobnou věc kdysi někdo spatlal, tak hleděl nacpat co největší hudební výplň. A tahle výstavní sedmička je na tom úplně opačně. Hudby se dočkáte poskrovnu (sladký popík s ozvěnou černých žánrů), zato Vás čeká falešné úsměvy a "vtipné" momenty se zákulisí... No, věřte mi - pokud nejste skalní, tak se bez toho obejdete. ()

Othello

všechny recenze uživatele

Doufám, těžce doufám, že se dočkám také několikadílného seriálu Mayhem v Miami, kde budou, mimoděk, pět Pure Fucking Armageddon v plavkách. ()

Caelos odpad!

všechny recenze uživatele

Kdy už konečně tyhle produkční děti, výherci soutěží talentů a podobných chcanců, konečně přestanou otravovat a zdechnou. Jdu protestovat proti nové řadě Superstar, jde někdo se mnou házet dlažební kostky? ()

Reklama

Reklama