Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (105)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Od tohoto seriálu jsem čekal něco úplně jiného. Jsem možná malinko zklamaný, ale on je to dnešní bych řekl takový "marvelovský" trend. Narvat spinoff ke každému povedenému dílu, ke každé oblíbené postavě. Upřímně proti tomu nic nemám a naopak jsem rád za každý důvod se vrátit od světa/vesmíru mi příjemnému. Viz papírový dům, nebo třeba i ten Marvel. Ale abych vysvětlil pojem "marvelovský" trend. Dřív to nebylo obvyklé, později to malinko zevšednělo, točit tzv. prequely. Já je zbožňoval z výše zmíněného důvodu. Ale, a to jsem od toho vždy očekával, v tomto případě nevyjímaje, od prequel, spinoffu, .... když je věnovaný nějaké postavě, očekávám, že se o ní něco dozvím. Ale nestalo se. Ne teda moc... Naopak. Vznikne film (Black Widow, ....) bo seriál (Berlín, ...), který vypráví příběh a ať je sebelepší, končí v šuplíku "zbytečných, nic neříkajících příběhů", které, kdybychom neviděli, nic se nestane..... Jinak super zábava. Berlín je charisma jako prase. Super postavy, prima příběh. Palce nahoru. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele

Naprostá senzace a genialita roku 2023! Berlín je TOPový seriál a já chci 2. Sérii. Kdo miluje původní La Casa De Papel bude bezpochyby unešen a kdo neviděl si tak či tak užije i toto. Sice se od původního seriálu dost distancuje. Dbá na chemii postav, lásky a rozepře. Než-li na akci se víc zaměřuje na ty dialogy a já jsem tento seriál hltal každým dechem. Herecké výkony byly nepopsatelné a Pedro Alonso je skvělý jakožto Berlín to musí uznat každý. A napětí? To bylo nepopsatelný! Poslední 3 epizody byly naprostý peak.. A co mě dostalo na kolena byla v 8. Epizodě píseň Felicità. Já seriálu uděluji 9 bodů z 10. ,, Felicità. È tenersi per mano, andare lontano, la felicità... " ()

Reklama

ER 

všechny recenze uživatele

Už v prvních minutách Berlín říká, že jde o "jinou" postavu, než jak ji známe z předchozí série. A má pravdu. Tentokrát samopaly a "revoluční " nálada zůstávají ve skladu a Berlín nám dává životní rady v klasicky vystavěné zlodějské story, kde nechybí ani francouzská klasika J'Taime. Láska má hlavní slovo, i ta s upřeným pohledem na ženský zadek. Dialogy také pobaví a rafinovanost zápletky ocení nejeden divák. O zádrhely v plánu není nouze a tak se tvůrci mohou opět poplácat po zádech, protože i když je seriál jiný, dokáže pobavit. ()

Krabak 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu tak skvělé hodnocení. Ve všech stránkách je to o dost slabší, jak původní La casa de papel. Tedy, když to budu srovnávat jen s první a druhou serií. Reálně bych to přirovnal k 3.-5. řadě. Ta značka se to snaží dojit takovým způsobem, že zapomněla naprosto na nějákou reálnost, kvalitu, či...a to je hlavní, charismatičnost herců. --->30% ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Pokud od Berlína nebude očekávat další Papírový dům, máte vyhráno a s největší pravděpodobností si tenhle spin-off užijete. Celé to stojí na bezkonkurenčně nejcharismatičtější postavě z La Casy, což byl skvělý tah, protože seriál o Berlínovi je něco jako takový můj malý splněný sen, navíc se povedla i parta okolo něj, která je sympatická a dostává svůj náležitý prostor a v neposlední řadě potěší i návraty několika známých postav. Co se týče pařížské loupeže, tak ta je opět parádně propracovaná a highlightem se stává bezkonkurenční Samantha Siquieros, do které se zamiloval při sledování nejeden muž. Chci okamžitě druhou sérii ! :-) 1. série - /80%/ ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Když Bruce (Joel Sánchez) chce, aby policisté v autě pustili rádio, hraje v něm píseň „Megamix“ od N-Trance. (Zix.)
  • V 27. minutě je zmíněn Harry Potter ze stejnojmenné filmové série. (Zix.)

Reklama

Reklama