Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (107)

BFG2000 

všechny recenze uživatele

Stále výborná, nadprůměrná a zábavná krimi série, ale na původní La casa de papel (a tím myslím na kteroukoliv sérii, kdy osobně i tu poslední považuji za excelentní) se ani zdaleka navázat nepodařilo. Chybí tomu drive, ten neskutečný důvtip, to vodění si diváka za nos i za ručičku, chybí zde i lepší herecké obsazení, hudba, akčnější kamera. Je to zkrátka úplně něco jiného, jako byl původí La casa a kdyby zde nebylo pár odkazů na profesora a hlavní postavou nebyl Berlin, tak vás ani nenapadne, že to nějakou souvislost mít má. Nicméně, jak jsem zmínil v začátku. Stále jde v rámci žánru o nadprůměrný počin, který rozhodně neurazí, má spoustu světlých chvilek a hlavně perfektního Pedra. Další sérii si klidně dám, ale pokud nebude, nic si z toho dělat nebudu. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Tak toto velmi zklamalo... Jakýsi asympatický slizoun s několika obvykle připitomělými postavami cosi kradou. Nic moc, hafo pitomých keců, ale budiž. Tohle ale zabere jen tak 20% stopáže. Do zbylých 80% je normálně natvrdo vecpaná pitomá, odpuzující romantická vztahová vykecávačka jako z nějaké debilní láskou prolezlé telenovely. Hrozné. Na hranici odpadu, skoro celé na přetočení. Ani jeden celovečerák by z toho nebyl dobrý. ⬇️ 10% ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

To se opravdu museli všichni zamilovat do dalšího ve skupině? To je jak škola v přírodě dvou tříd, kde jsou jen holky a kluci... Jakmile se zhasne, je průser... Loupež je naprosto odfláknutá a ve třetím dílu už ji prakticky přestanou řešit a je jen jako pozadí. A pak začnou vymýšlet kraviny. Každý se chová jako naprostý pako, kradou auta, vylívají si city, roztomilé je to. Ale trochu dlouhé a nudné. Vedlejší postavy jsou prostě nezajímavé vedlejší postavy. Berlín se chová jako idiot. Jednou a dost. ()

Krabak 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu tak skvělé hodnocení. Ve všech stránkách je to o dost slabší, jak původní La casa de papel. Tedy, když to budu srovnávat jen s první a druhou serií. Reálně bych to přirovnal k 3.-5. řadě. Ta značka se to snaží dojit takovým způsobem, že zapomněla naprosto na nějákou reálnost, kvalitu, či...a to je hlavní, charismatičnost herců. --->30% ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[8/10] Dlhé čakanie na pokračovanie mojej oblúbenej série skončilo a máme to tu, samozvaný Berlín sa vracia vo vlastnom spinoffe. Očakávania som mal zhruba pomerne veľké a nesklamalo ma to, kto čaká akčnú sériu a výbuchy ako v De Papel bude sklamaný, ale podľa trailerov sa dalo pekne vyčítať zhruba akým smerom sa producenti vyberú a akým štýlom vyrozprávajú príbeh Berlína - TOP postavy, kde očividne ľutovali že ho nechali zomrieť v pôvodnej sérií. Priznávam že romantických pasáží bolo niekedy možno až príliš, ale všetko je to krásne vykomenzované kvalitnými dialógmi, skvelou kamerou, nádherny viuzál s dobrým výberom exterierov a interierov. Nová partia mi sadla, síce za tých pár častí sa ich nedá až tak veľmi si ich oblúbiť ale boli v pohode. Pedro Alonso aka Berlin je kapitola sama o sebe, svoje herecké kvality ukázal v plnej sile. Skôr som mierne sklamaný z návratu vyšetrovateľiek z pôvodnej série, to mi prišlo skôr iba ako obyčajný ťah na sledovanosť, moc ma tu nezaujali a zaobišli by sme sa aj bez nich. Takže výsledok je asi taký, že tento seriál je plnohodnotným prírastkom do našej oblúbeneje Money Heist éry, ktorá dúfam neskončila a pevne verím,že sa Berlín vráti v tak kvalitnom spracovaní, ako bolo toto.  "Prišel sem o čast lupu. Budeme muset krást znovu" ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Natáčanie sa začalo v októbri 2022 v Paríži vo Francúzsku a potom sa pokračovalo v Madride v Španielsku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama