Reklama

Reklama

Přítelkyně smrti

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Žena se rozhodne za každou cenu zjistit, kdo jí zabil manžela, a vytáhne přitom na světlo nejtemnější a nejhlubší tajemství lidí kolem sebe. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi slušný pokus o netradičnú krimi sériu, ktorá je kombináciou možno takého Farga a severských kriminálok, avšak predsa len ich atmosféry a vyhrotenosti nedosahuje. Poteší, že dej je značne nepredvídateľný, že tretia časť prinesie dosť veľkú zmenu perspektívy a že ani pred posledným dielom netušíte, ako to celé tvorcovia ukončia. Mne tu osobne chýbalo o trochu viac postáv, o niečo lepšie budovanie atmosféry a mám dojem, že osem dielov by bolo adekvátnejších. A to som zástancom kratších sérií. Každopádne tu aspoň nemáme žiadnu obávanú dejovú vatu. Hodnotené v rámci porovnania s videnou konkurenciou, ako samostatne stojace dielo je to skôr za štyri. 70% ()

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Série nebyla špatná, jednoho z několik člověk nemusí ani odhadovat prostě to ví (mluvím o tom posledním vrahovi) a to skoro od začátku, u těch ostatních no nějak nepřekvapěj (už když je člověk vidí si řekne "tenhle"). ALE zpracování je pěkné, pár hloupostí mimo realitu tam byli, ale tak dá se to tomu odpustit. Ačkoliv, četl jsem zde než jsem kouknul a těšil jsem se na tu "řezbu" od hlavni protagonistky a "kosení" No za mě Teda se nic takového nedělo, většinou dostala pěkně po tlamě a zabila ve chvíli boji o život, takže asi tolik k tomu. Ale krásně se tam dívá na tu krajinu, nepochopení k chováním jejích rodičů plus Teda člověka to pěkně vytáčí. Za mě to má určitě několik chyb, ale myslím že se dají s přimhouřeným okem "ignorovat" proto 9/10 ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Možná příběh není až tak originální, i když o jeho pojetí by se dalo dlouze pobavit. Krom hrozně fajn hudby vše halí dokonalé prostředí fakt nádherně nasnímaných Alp. Hrdinka když lítá na motorce a jde si za další krvavou pomstou, sotva jsem dýchal. Ano, v lecčem přitažené za vlasy, ale syrovostí a nekompromisností to u mě vyhrálo a tuto rakouskou jednohubku jsme si fakt užil. Velmi příjemné překvapení a na poměry Netflixu nadprůměr. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasická mystery kriminálka..... Samotné prostředí temného horského městečka a pohřebního ústavu je zajímavé. Hlavní hrdinka je sympatická a psycho zároveň.... Má to rychlý spád a manžel, který umírá hned na začátku má tajemství. Problém je s pomstou manželky, to je trochu přehnané. Ikdyž na Babu Yagu nemá 🙃 Vraha jsem tipoval od druhé epizody a trefil jsem se. Čím dál tím více mi vyhovuje počet epizod 6 ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Komisaře Rexe už bylo dost. Minisérie /S01E1-6/ má sice klidnější tyrolský nádech, nudnou politiku a byznys, zbytečnou školní linku, ale i hodně zajímavého. V hlavní roli málokde najdete hrobnici, která v klidu poleje černoprdelníka benzínem, škrtne koksákem a jde se nasnídat s prckama. Snuff péčko pod zasněženými alpskými vrcholy taky moc obvyklé není. Takže lze spoustu odpustit. Závěr: doporučuji. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení seriálu probíhalo od 20. dubna do 9. července 2021 v Rakousku v lokalitách Vídeň, Ternitz a Sellrain. (GASTON73)

Reklama

Reklama