Reklama

Reklama

Stopař se sekerou

  • USA The Hatchet Wielding Hitchhiker
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Stěží uvěřitelný dokument o bezstarostném nomádovi, který se proslavil na internetu, aby pak prožil strmý pád, a dokonce skončil za mřížemi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

Warhorr 

všechny recenze uživatele

From hero to zero. Je zvláštní, z čeho všeho dokáží udělat v USA na netu senzaci. Obyčejné video s jebnutým hipstrem, který popisuje, jak někoho třikrát jebl sekerou do hlavy. Všichni jsou z toho na větvi, týpek má ze všeho prdel, pochcává co může a užívá si jakože své slávy. V této pasáží jsem se upřímně docela nudil. Asi po hodině se dokument zcela převrátí naruby a začne se mluvit o jedné vraždě na druhém konci USA. Pak už je jasné, kam to všechno směřuje. I přesto ta poslední krimi půlhoďka byla fajn, což si u mě vysloužilo vyšší hodnocení. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Bože čo ste Vy za ľudia. Veď ho znásilnili! Absolútne nebolo od prvej sekundy poznať, že je nakomplet prejebany feťak. Inak čisto ponaťahovaná sračka zas. Príbeh zaujímavý, to beriem. Omnoho viac ako o tej socke, vypovedá o ľuďoch. Materiálu na 90 minút by mal ale jedine v tom prípade, keby človek pozrel ešte dve tretiny hokeja, keď Slováci vyhrali MS .. ()

Reklama

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Dechberoucí příběh nevšedního „hrdiny“, který se stal doslova přes noc virální senzací, a jehož život se během následujících tří měsíců otočil o 180 stupňů poté, co vzal spravedlnost do vlastních rukou. Režisérce Colette Camdenové se podařilo vynikajícím způsobem definovat zásadní milníky života Caleba Lawrence McGillvaryho, známého pod přezdívkou Kai, zásluhou něhož zlidovělo slovní spojení „Smash, smash, smash“. Nazaujatý a distingovaný odstup režisérky při zpracování látky umožňuje divákovi zaujmout prostor pro vytvoření vlastního názoru, který však bude vždy zahalen stínem řady pochybností, ať již zvolí jakýkoli postoj. Výjimečné dílo, které zasluhuje pozornost, a ve kterém si divák více než kdy jindy uvědomí, jak významně formuje lidskou osobnost výchova, láska a popularita. Se všemi těmito aspekty je nutno zacházet s ohromnou péčí a opatrností, aby jednoho dne nedošlo k obrovské tragédii. Na úvod roku jedno z největších dokumentárních překvapení. Pět hvězd. 👌 (10.01.2023) ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

O Kaiovi jsem nikdy předtím neslyšel, takže jsem byl moc zvědavý, co mě to tedy vlastně čeká. Zpočátku to vypadalo na klasickou americkou mediální celebritu se vším všudy. Z neznámého hipíka se doslova přes noc stala senzace, média, drogy, chlast. To vše však nakonec vedlo k obrovské tragédii. První část mě zas až tak moc nebavila, mnohem víc mě bavila druhá polovina, věnující se kriminální činnosti. Stopař se sekerou není vyloženě špatným dokumentem, moc mi však nesedlo celkové zpracování, a dále také to, jakým způsobem na mě dokument jako celek působil. Z mého pohledu je to takový neurážející standard. 5/10. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Dokument o No Name(ovi) z kterýho se v podstatě přes noc stal virál. Né, že by o to zpočátku stál. Později si to celkem užíval. Od začátku ale bylo vidět, že má v hlavě vymrdáno. A tak není překvapením, že skončil tak jak skončil a dopadl tak jak dopadl. A co jsem si z toho dokumentu odnesl ? Že z tohohle magora udělali tu pseudohvězdu všichni ti co ho sledovali a lajkovali na sociálních sítích. A v přijde mi celkem směšný nebo nevím možná je to smutný že někdo takovej dokáže vzbudit tolik pozornosti. Ikdyž já o tomhle týpkovi do doby než jsem viděl tenhle dokument vůbec nevěděl. A i kdybych se o něm a tomhle dokumentu nedozvěděl vůbec nic by se nestalo. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama