Reklama

Reklama

Zatracená krvavá láska

  • Velká Británie Love Lies Bleeding (více)
Trailer 2

Konec osmdesátek, vyprahlý americký zapadákov. Samotářská provozní posilovny Lou (Kristen Stewart) se bezhlavě zamiluje do Jackie (Katy O'Brian), nabušené kulturistky, která míří vyhrát mistrovství do Las Vegas. Vášnivá láska a německé steroidy vlijí ústřední dvojici do žil obrovskou dávku energie. V nekontrolovaném opojení se vydají za démonickým otcem Lou (Ed Harris) pomstít jednou provždy staré křivdy. Režisérka Rose Glass zelektrizovala Sundance i Berlinale neodolatelně podvratným thrillerem, který vám zvýší tepovku a vyplaví endorfiny. (Aerofilms)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (56)

Fr 

všechny recenze uživatele

„JÁ HO FAKT CHCI ODDĚLAT!“ Já taky koukám na každou píčovinu!... Primárně mně sledovat lesby nevadí, ale tohle mě lákalo (hlavně) obsazením. Prvních 40 minut – to jsou převážně vlhký prsty (a ty jiný věci) a pak…zlom v příběhu, kterej slibuje nějakej zážitek. Ale…  vylejzá z toho podivnost se 3 lesbama, pár mrtvolama a kupou divný lásky, steroidů a rodinnejch problémů. Navíc se jim (asi) zdálo, že je to (celý) vyjímečný, tak tomu dali i vyjímečnej konec, kterej má mít (jakože?) nějakej přesah.     /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Kristen Stewart je fanynkou režisérčina prvního filmu „Saint Maud“. 2.) Thx za titule „sheffield358“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Qitek 

všechny recenze uživatele

Na Ross Glass si dám určitě bacha, ale některé věci prostě neutáhla jak by potřebovalo. Tahle banální historka má svěží a neotřelý přístup, je to sexy, celé je skvěle natočené, Katy O'Brian je vynikající a z fleku by mohla hrát filmovou Abby z Last of us, Kristen Stewart je klasicky těkavě dobrá a špatná, ale nikdy mi nevadila. Mohla to být pecka, nebojím se říct, že to mělo náběh i na status béčkové kultovky. Škoda toho rozpačitého konce a scén, které by v pevných rukou mohli být o dva levely výš. I tak jde ale o malou a údernou pecku, kterou rozhodně stojí za to vidět. S těmi záběry splachujících se hoven hned ze startu, si na sebe trochu Rose upletla bič. Přineslo to trochu smůly a zbytečně to upozorňuje dopředu na režisérské přešlapy/přepálenosti. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Že se prý údajně po telenovele Twilight stala divná a unylá buchta Stewart idolem teenagerů, mi vždycky přišlo naprosto absurdní. Ale jako asociální a nervově labilní lesba je typově i herecky uvěřitelná. Stejně jako její osvalená vyšinutá kámoška. A broukofilní psychodaddy Ed Harris je přímo k sežrání, svým zjevem i fluidem. Jen závěr filmu mi zrovna nesedl, myslím tím onen odklon od klasického krimithrilleru k lehce artové stylizaci a afektovanosti. Každopádně po vynikající prvotině jde o další nadprůměrně zajímavý a osobitý film a těším se, s čím přijde pí rejžová příště. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Love Lies Bleeding je thriller řízlej s lesbickou Love Story. Thrillerová stránka nepřináší nic moc novýho pod sluncem. Trochu to aspoň okořenila Love Story napumpovaná steroidy. Z hereckýho obsazení stojí za zmínku jen ústřední trojice. To jest Kristen Stewart, Katy O'Brian a Ed Harris. Po audiovizuální stránce je to slušně odvedená práce. A jestli jsem byl s hodnocením na vážkách mezi 3-4hvězdami tak ten WTF konec vystřiženej jak z jinýho filmu mi dal jasnou odpověď na jakou stranu se přiklonit. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Úvod velmi poutavý, první polovina velice slušná. Neonoir, zapadákov, mullety a trvalé, zpocená podpaží, nestabilní looseři, násilí a mizerné vyhlídky na lepší příští. Kristen Stewart se nebojí zajímavých hereckých výzev a v malém projektu vystupuje coby obsluha místní posilovny. Zabouchne se do ambiciózní kulturistky bez peněz a zázemí, která přes malé městečko projíždí na svojí cestě do Las Vegas, kde si hodlá splnit svůj americký sen. Jenže je tu ještě násilnický švagr, všímavá (otravná) lesbička či démonický otec Ed Harris, který má v tomhle městě leckoho podplaceného a s dcerkou má nezahojené staré šrámy. Navíc její nová známost okusí nežádoucí účinky steroidů… Výsledek (tedy zejména první polovina) má styl i slušnou atmosféru, nakažlivé hudební motivy, výrazné herecké výkony a klíčové toxické rodinné vztahy. Jednotlivé linie se ovšem začnou v druhé polovině drolit, závěrečné tvůrčí ambice mi nesedly a dosud podnětné konflikty mě tak trochu přestaly zajímat. Škoda, mohl to být podstatně silnější thriller. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (12)

  • Natáčanie začalo v Albuquerque v Novom Mexiku v júni 2022. Výroba ukončená v auguste 2022. (Arsenal83)
  • Katy O'Brian povedala, že kým dostala rolu Jackie, svoju prvú hlavnú rolu v živote, musela vystúpiť na konkurze šesťkrát. (Arsenal83)
  • Alondra Chatman, ktorá počas súťaže stojí na pódiu vľavo od Katy O"Brian, je skutočná súťažná kulturistka – je trojnásobnou šampiónkou Natural Olympia pre INBA PNBA. (Arsenal83)

Reklama

Reklama