Reklama

Reklama

Dívka a moře

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Houževnatá mladá Australanka si jde odhodlaně za svým snem a musí překonat velký strach, aby jako nejmladší člověk na světě sama obeplula celou zeměkouli. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Silný a emotivní příběh a po dlouhé době opět ženská hrdinka, která je skutečnou silnou osobností a to i přes svůj mladý věk.  Jedna věc mrzela, že to hlavní, velké dramatické chvíle na oceánu při platbě kolem světa, pocity, osamění, radost i smutek hlavní hrdinky tady nejsou tak v takové míře aby intezinta prožitku byla pětihvězdičková. Ovšem před Jessicou klobouček, to co dokázala je neskutečný a kéž by mladý lidi měli inspiraci právě v ní a ne v pipinách ze sociálních sitích co se umí předvádět jen sebe, co žerou a jak jsou bohatý. Víc takových inspirativních Jessic a méně lidský povrchnosti a prázdnoty. ()

jokino 

všechny recenze uživatele

Film určite nebol zlý, zrejme vypovedal, čo mal, ale mohol byť aj podstatne atmosferickejší - dramatickejší a ukázať toho jednoducho viac. Soundtrackom bol "odľahčený" dosť, čo sa týka príjemných chvíľ osamoteného dievčaťa na lodi v oceáne. Všetko v ňom bolo zahrnuté len veľmi okrajovo, čo je, myslím si, dosť škoda. Snímok tak mohol byť podstatne prepracovanejší / "hodnotnejší" a viac diváka vnoriť do deja. Ale možno to bol zámer tvorcov..(?). Takto je z neho, podľa mňa, len taký čistý priemer, čo je naozaj škoda, vzhľadom na skutočný príbeh a s čím všetkým sa muselo dievča evidentne popasovať / vysporiadať.. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že v Austrálii tenhle příběh musel udělat obrovský poprask. Tady byste v šestnácti holky kolikrát sotva pustili ven, protože by dělaly jenom samý kraviny, ale tady mladou sebevědomou Australanku poslali na cestu kolem světa. Samotnou. Je vidět, že na tomhle příběhu se Austrálie hodně udělala, hlavně co se týče sebevědomí. Nicméně je to pozitivní, hezké a dobře natočené. Navíc je to fakt dobrej příběh, ale to sebevědomí tý holky bych teda v těch letech chtěl mít. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

To bylo vážně velké překvapení. O Jessice jsem slyšel i já v naší malé zemičce, ale nevěnoval jsem tomu zvlášť jakou pozornost. Další holka co dokazuje svou nezávislost no a co. Náhodou jsem však narazil na "její film" tedy hodně dramatický film. Ani nevím jestli to je vůbec reálné, ale rozhodně pro mě překvapení roku. Jsem z True Spirit nadšený. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Sranda, že som si celkom aj pamätal, ako som jej cestu sledoval. Detaily som si nepamätal, ale nemala počas cesty nejaké vážne problémy. Bola to udalosť, ktorá sa zapísala do dejín a film mal vzniknúť skôr a mohol byť kratší. Na jednej strane netlačíme na pílu, na strane druhej neriešíme zbytočné hovná. Len za tú spomienkovú nostalgiu 3 z 5 ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Natáčanie sa uskutočnilo v auguste 2021 na ostrove Chevron v meste Gold Coast, Queensland, Austrália. (Arsenal83)
  • Film se točil v Austrálii v čase pandemie covid-19. V srpnu 2021 zažil produkční tým situaci, kdy na něj byla kvůli porušení pravidel lockdownu volána policie. (Jirka_Šč)
  • Když si Jessica Watson (Teagan Croft ) za bezvětrné noci zpívá úryvek písně, jde o známou píseň „Starman“ od zpěváka Davida Bowieho. (Puxina)

Reklama

Reklama