Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neskutočný osud zmení život 17-ročnej Juany. Musí prijať fakt, že sa stane matkou, hoci ešte nie je ženou a prijať muža, s ktorým nemá vôbec nič spoločné. Maurício je sklamaný, že jeho žena Carlota nemôže otehotnieť a jedného dňa sa dozvie, že v nemocnici omylom umelo oplodnili mladučkú Juanu. Vyberie sa ju hľadať a nakoniec zistí, že Carlota jej ponúkla prácu v ich obchode. Osud ich dá všetkých troch dokopy a každý z nich sa musí veľa učiť, aby pochopil silu a zmysel lásky... (STV)

(více)

Recenze (30)

Zeek 

všechny recenze uživatele

Pár dílů jsem viděl, jelikož v době, kdy tuto telenovelu vysílala Nova, jsem často vstával. Není o co stát, ale není to zas tak hloupoučké jako obdobné telenovely. Vlastně je, ale ne tolik. Alespoň to má na svůj obor originální zápletku ;-). Jedna hvězdička za Roxanu Diaz a druhá za Norkys Batista. btw. Norkys Batista je dnes nejžádanější venezuelskou herečkou a stále nejatraktivnější modelkou státu Venezuela, což asi neví každý a na svůj věk vypadá slušně :-). ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

chápu vaše hodnocení, většina hodnotících jsou češi a určitě jste to viděli na nově s tím odporným českým dabingem a přišlo mi to opravdu tupé a kdo ví co ještě, na Stv 1 to jednou hráli a ten dabing byl vtipný a mělo to celkem i zajímavý děj..jedna s těch ještě dobrých telenovel .... S Norkys Batiskou !!! ()

Reklama

qwxyz odpad!

všechny recenze uživatele

Zde je snad všechno úplně špatně. I úplný, ale opravdu úplný amatér pozná neherce v první minutě seriálu. Ano, dal jsem jsi za cíl, že budu hodnotit jen a jen to, co jsem opravdu viděl celé, ale bohužel...vyjímka prostě potvrzuje pravidlo(viděl jsem 20 minut). Toto je příklad toho, co s velkou pravděpodobností nemá spatřit světlo světa. Objektivních 5% ()

Slimak odpad!

všechny recenze uživatele

Divím se těm 13%...je to až moc...viděl bych to tak na 5% a to byl si to ještě rozmyslel...je to klasická telenovela(průřez koloběhem a vývojem drbů a fám,trapně napínavý uječený a ubrečený ksindl) se všemi náležitostmi...lidi se chovaj jako uplný idioti,trpí samomluvou,modlej se...všechno se točí okolo ukradenejch dětí a autonehod a za vším stojí základní sentimentální vztah mezi nějakejma dvěma největšíma kreténama který maj jako diváci nejradši a ty se nakonec vezmou....ale tomu bude předcházet řada hloupých řečí v různých místnostech...to dítě je ale Maurícijovo a má ho s Chulijetou,to není možné chtěl abych se do něj zamilovala aby se mohl zmocnit mého děťátka,vaše dcera Rose-Alfonsina Alechanderbla bla bla je mimo nebezpečí,opradu?A neumře?,jestli zjistím že jsi mojí dceři rozbil hlavu ty tak budeš umírat hodně dlouho,ať tě chrání aureola egypťanů ty syčáku,jako že se jmenuju Fernando Chosé Baptista dela Pentalibridia tak to je pravda,nedovolím aby dědictví jeho otce padlo do rukou Cheorchíny Díaz Mirónové...jestli můžou ve středoamerických zemích vystát tyhle nechutný dialogy ať si na to koukaj sami...ale nejdřív ať se jdou vycpat. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Česko Slovenským fenoménom konca deväťdesiatých rokov minulého storočia a začiatku nového milénia boli lacné, nekonečné telenovely. Naivné, stupidné romantické hlúposti, ktoré sa točili prevažne v Južnej Amerike. Lacná produkcia, otrasné herecké výkony, nehorázne blbé dialógy, doslova idiotské scénare. Absolutné dno televíznej filmovej tvorby. Jednou z týcho primitívností bol aj seriál o mladej venezuelskej fuchtly - "Juanin zázrak" (Juana la virgen). Odpad! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama