Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neskutočný osud zmení život 17-ročnej Juany. Musí prijať fakt, že sa stane matkou, hoci ešte nie je ženou a prijať muža, s ktorým nemá vôbec nič spoločné. Maurício je sklamaný, že jeho žena Carlota nemôže otehotnieť a jedného dňa sa dozvie, že v nemocnici omylom umelo oplodnili mladučkú Juanu. Vyberie sa ju hľadať a nakoniec zistí, že Carlota jej ponúkla prácu v ich obchode. Osud ich dá všetkých troch dokopy a každý z nich sa musí veľa učiť, aby pochopil silu a zmysel lásky... (STV)

(více)

Diskuze

vilusinska

vilusinska (hodnocení, recenze)

jako námět docela dobrej, ani to není moc přeplácaný a uslintaný jako jiné telenovely. ale pak se jim to nějak vytratilo, a zajímavé to zase začalo být až tak od 80tého dílu. Ale musím vám říct že ten David, to byl ale debil

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Telenovela, kterou jsem si moc nezapamatovala, jediný, co se mi líbilo, je myšlenka, jak dali dohromady hlavní pár přes tu historku s oplodněním a pak také krásnou písničku na začátku každého dílu - za to všechno jednu hvězdu.

Brain-D

Brain-D (hodnocení, recenze)

tahle telenovela byla vysílaná jak na nově, tak na stv 1. Na Nově byl ale strašný dabing, který by mě kdybych se tak královsky nebavil při slovenském dabingu přiměl dát také odpad !

Petike

Petike (hodnocení, recenze)

Náhodou.... Milá hlavná predstaviteľka a prvá telenovela s normálnou a originálnou zápletkou... :-)

Reklama

Reklama