Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Starosta Pokorný, který zastřelil galeristu Karase je ve vyšetřovací vazbě a čeká na soud, jeho žena Sára spravuje rodinný majetek a stará se o chod pily. V lese je nalezeno opuštěné nákladní auto na převoz dřeva, ve kterém je ukrytá obálka s penězi, řidič byl brutálně umlácen. (TV Prima)

Recenze (2)

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mazum zkušeně lepí magnetem tracker k plastovému podběhu. Nu... To jejich auto plastové podběhy třeba nemá, ale každopádně je to místo pro tento účel krajně nevhodné. Zrovna tak je krajně nevhodné, zvláště když se zabývám na exponovaném pracovišti konspirační činností, odcházet od zapnutého poče, kde ještě nechám otevřené vše, čím se načerno zabývám. Ale na presidiu asi nikoho, zvláště plukovníka, ani nenapadne kontrolovat mladýho krpce, který seděl na cele s hlavním podezřelým v živě vyšetřované kauze. Diváka TV tím pádem už vůbec ne. Bureš (vděčnost je u něho neznámý pojem) úspěšně soutěží s doktorkou o první místo v protivnosti, nevrlosti a vlezlosti. Zastupující starosta: Starýmu starostovi jste odhlasovali všichni všechno. Poštmistrová: Ale ten nám nevykládal, jak to dělá, chápete? To je fakt tak pošahaný, že už se vždy těším na další díl, jaké kousky zase ti retardi předvedou. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela slušný díl, který měl konečně hlavu a patu, jen nechápu, proč se některé věci řeší na dlouhé lokte. Jako ano, chápu, chtějí to roztahat do všech dílů, ale nedává smysl, když v tomto dílu řeknete, že se pojedete podívat na kostel, a nakonec nejedete, i když máte kdy, a celé se to přehodí do dalšího dílu (dílů). To prostě mělo zaznít tam, kde se to bude řešit, jako cliffhanger je to hodně slabé. A přijde mi, že se tvůrci zatím zbytečně moc krotí, chtělo by to přitlačit na pilu a řešit víc konfrontací a střetů mezi postavami. ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama