Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravý nadporučík Šimon Wilk trpí amnézií a podstupuje hypnózu. Robert ve spolupráci s IT specialistou Policejního prezidia, bývalým hackerem Mazumem toho využije a pod záminkou rozkrytí gangu překupníků s historickými předměty znovu nastupuje na místní policejní oddělení. Policisté Bureš a Žáčková zatím vyšetřují nález lidského ucha ve vnitřnostech čerstvě střeleného kance. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jako natočené to není špatně, dokonce nějakou atmosféru to má, jen to stěhování do jiné lokality oproti první sérii je takové divné. Stále to celkově to zachraňují jen Švejdová s Novotným a v tomto dílu překvapivě částečně i Polášek (což bych nečekal, že někdy řeknu), jinak je to takové plácání se odnikud nikam. Navíc musím zapomenout a nemyslet na fakt, že v pražském oddělení policie dělá jenom jeden ajťák zavřený ve své vlastní komůrce... ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nic. Opět návrat k nesmyslům. Od "překvapivého" návratu Wilka, instalovaného sklepní krysou z presidia, přes hloupou konstrukci zápletky, až po trapný vztah dvou neherců. Samozřejmostí jsou neustálé nezbytné rodinné vložky. Je třeba udržet i divačky. "Polák" se probudil z amnézie. Po slabém dílu je třeba navnadit diváka na další sledování. Tak aspoň že po stránce formy je to dobře natočeno. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama