Reklama

Reklama

Krtek a maminka

  • Slovensko Krtko a mamička
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
Česko, 1997, 5 min

Obsahy(1)

Krteček pomůže zajícovi sbalit holku jeho snů, a pak si ještě zahraje na porodního asistenta, když přijde na paní Zajícovou její chvilka. Přijdou na svět tři malý zajíčci, a všichni se radují... (Matrinx)

Recenze (93)

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Oceňuju Milerovu odvahu a zároveň nechápu hysterické reakce místních přispěvatelů. I když je mi samozřejmě jasné, že pro leckteré to musel být šok, v pětadvaceti se při sledování večerníčku dozvědět, jak to vlastně s těmi dětmi je. Dále, leckteří rodičové si mohou oddychnout, že už nemusí svým dětem určité věci zdlouhavě vysvětlovat. A křesťanští rodiče na tom také nejsou biti, pokud mají tu potřebu, mohou dětem vysvětlit, že takhle to chodí pouze u zajíců, u lidí dál nosí ratolesti čáp, popř. je rozdává pan farář po mši jako bonus. ()

M-arta 

všechny recenze uživatele

Krtek porodníkem - nebudu se tvářit, že mě to poněkud nezaskočilo - jo, jo, celou dobu kalhotky s kapsami, provázek, kulička, zavírací špendlík... a pak najednou porodnické kleště!!! Osvěta robátek? Proč ne. Jen ten pohádkově vyvedený detailní pohled na genitálie rodící zaječice přece jen nastoluje poněkud šelmovskou otázku: bude se pan Miler později takhle naturalisticky věnovat i procesu, jakže se malí zajíčci mamince do bříška vlastně dostali?? (Že by se přehodnotil žánr) :-))) ()

Reklama

pantokrator 

všechny recenze uživatele

Jak se zdá, snaha o moderně pojaté dotáčky kdysi vkusného a zábavného Krtečka dosáhla kulminačního bodu trapnosti. Viděl jsem už sexuální výchově dedikovaná kdejaká dílka lepší i horší, leč toto vskutku vede s obrovským náskokem. Do budoucna doporučuji jako nový a neotřelý námět třeba Krtek a bukkake. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Chápu, že v roce 97 někoho napadlo, že by i krteček měl kapánek popojít kupředu v tématech a zmodernizovat se. Ale to se dá bez toho, aby se v pohádce večerníčkového typu zobrazoval porod - zaječice má mezi nohama díru a tou zajíčci vyjdou, nebo balení holek. Tak to mi teda dovolte protestovat, neboť tento typ témat rozhodně nepatří dětem, které by prostě měli ještě nějaký čas zůstat dětmi, dokud teda mohou. A od pana Milera je to pro mě velké zklamání, že se podobným směrem vydal a před spojením s pandou jen začátek úpadku. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Zlákána komentářem uživatele "verbal111" (díky za další záchvat smíchu; a mimochodem, ta černá bestie není hlodavec, ale hmyzožravec;-)), pustila jsem si tento díl Krtečka na Youtube... Ty kráááávo! Nemám slov, jednu hvězdičku prdnu za tu stále líbivou animaci, jednu z nostalgie, ale jinak: Miler je úchyl, nikoliv Průša. To jsme to dopracovali, učit batolata trtkat... 35% ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama