foto

Michal Hýka

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Prezident Blaník
2017 Přání k mání
2015 Vybíjená
2012 O pokladech (TV film)
2011 Micimutr
Villa Faber (TV film)
2010 Běžci (TV film)
Doktor pro zvláštní případy (TV film)
2009 Dvojka
2008 Nebe a Vincek (TV film)
2007 O dívce, která šlápla na chléb (TV film)
2006 Malé pohádky (studentský film)
2005 Ze života matek (studentský film)
2004 Choking Hazard
Malý svět (studentský film)
2001 Bezejmenní (studentský film)
Poplach (studentský film)

TV seriály

2018 Krmelec U Muflona (TV seriál)
Narozeniny (E10)
Klokan (E09)
Pytlák (E08)
další epizody (5)
2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Bláznova smrt - 2. část (E12)
Bláznova smrt - 1. část (E11)
Na dosah ruky - 2. část (E10)
další epizody (10)
Krmelec U Muflona (TV seriál)
Dámská jízda (E04)
Single Man (TV seriál)
Levá, kam se podíváš (E08)
Slepá důvěra (E07)
Neviditelná (E06)
další epizody (8)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Mrtvý muž (E09)
Rodinná záležitost (E08)
Dvojboj (E06)
další epizody (5)
Kancelář Blaník (TV seriál)
Zeman, Trump & Comp. (2) (S05E17)
Zeman, Trump & Comp. (1) (S05E16)
Toníčku, nevzlykej (S05E15)
další epizody (16)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Lokomotiva vládního rady (E12)
Vlast a národ (E11)
Hra na štěstí (E10)
další epizody (12)
Žrouti (TV seriál)
Souboj titánů: Finále (E08)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Atentát (TV seriál)
Šancja (E14)
Vražda v cele (E13)
Svědectví za mřížemi (E12)
další epizody (4)
Kancelář Blaník (TV seriál)
Mikuláš (S05E01)
熊猫获胜 ! (S04E14)
Čapí hnízdo (S04E13)
další epizody (14)
2015 Atentát (TV seriál)
Šifra (E10)
Smrt zbrojaře (E06)
Fotbalista (E05)
další epizody (5)
Rudyho má každý rád (TV seriál)
Proč jsme tady (E12)
Fascinující Dáša (E11)
Pes (E10)
další epizody (12)
Kancelář Blaník (TV seriál)
Tony is back (S04E01)
Chráněná dílna (S03E17)
Ráj hobbistů (S03E15)
další epizody (17)
Vinaři (TV seriál)
Svatba (S02E16)
Úplněk (S02E15)
Blanka (S02E10)
další epizody (7)
2014 Kancelář Blaník (TV seriál)
Štědrý sen (S02E13)
Prostě Krnda (S02E12)
První máma (2) (S02E11)
další epizody (22)
Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (13)
Nevinné lži (TV seriál)
Zrádce (E09)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Byl lásky čas (E08)
Chromozom (E06)
Klukovina (E05)
další epizody (4)
Škoda lásky (TV seriál)
Situace v kuchyni (S01E14)
Hrdina (S01E13)
S jedním uchem na veselo (S01E12)
další epizody (12)
Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Výsledky (S03E10)
Rozvod (S03E06)
Výsledky (S03E05)
další epizody (15)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Čí je to dítě? (S01E13)
Píseň pro Elišku (S01E03)
2011 O mé rodině a jiných mrtvolách (TV seriál)
Hlavně ne dárky (E08)
Krev mé krve (E07)
Nic pro slabé žaludky (E06)
další epizody (8)
Terapie (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (4)
2009 Expozitura (TV seriál)
Volavka (E01)
Comeback (TV seriál)
Prohozz (S01E25)
Scrabble trable (S01E21)
Mrtvý muž (S01E19)
2008 Comeback (TV seriál)
Giganti (S01E11)
Soukromé pasti (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
Mrtvý muž letí (S01E08)
Padák (S01E03)
Tajemství (S01E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2009 Neobyčejné životy (TV seriál)
2005 Nová cestománie (TV seriál)
1999 Cestománie (TV seriál)

TV pořady

2011 Jak na ryby s Rudou Hrušínským (TV pořad)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV pořad)
1992 Oko - pohled na současnost (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 Barbora Poláková - Nafrněná (hudební videoklip)
2012 Barbora Poláková: Kráva (hudební videoklip)
Xindl X - Štědrý večer nastal (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace