foto

Pavel Berkovič

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Ten, kdo tě miloval
2017 Přání k mání
Špunti na vodě
2015 Správnej dres (TV film)
2013 Duch nad zlato (TV film)
Pestré vrstvy (TV film)
2012 O pokladech (TV film)
2011 Micimutr
2010 Běžci (TV film)
2009 Nespavost (TV film)
2008 Kouzla králů (TV film)
2007 Runway (studentský film)
2006 Puritptýz (studentský film)
2003 Hostel (studentský film)
51 kHz (studentský film)
2001 Nosnost pro 2 osoby (studentský film)
Okénka
Pitstop (studentský film)
1999 Rota-taro (studentský film)
1997 Komorní lyžařka (studentský film)
Malíř (studentský film)

TV seriály

2018 Vzteklina (TV seriál)
2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Denár v dívčí dlani - 2. část (E06)
Denár v dívčí dlani - 1. část (E05)
Poslední pád mistra Materny - 2. část (E04)
další epizody (6)
2016 Na vodě (TV seriál)
Silvestr (E13)
Vánoce (E12)
Zázrak svatého Mikuláše (E11)
další epizody (13)
Atentát (TV seriál)
Spravedlnost pro všechny (E18)
Síla myšlenky (E17)
Past na vražedkyni (E16)
další epizody (8)
2015 Atentát (TV seriál)
Šifra (E10)
Chobotnička (E09)
Popel (E08)
další epizody (10)
2014 Nevinné lži (TV seriál)
Vedlejší příznaky (E10)
Zrádce (E09)
Škoda lásky (TV seriál)
Zamilovaná (S02E07)
Srdce ženy (S02E06)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Byl lásky čas (E08)
Chromozom (E06)
Klukovina (E05)
další epizody (5)
Škoda lásky (TV seriál)
Přirozený talent (S01E10)
Diamantová svatba (S01E08)
Májová romance doktora Mráze (S01E02)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Tajná mise docentky Rybkové (E03)
Dokonalý svět (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Jiná láska (S01E03)
Fajn brigáda (S01E02)
Něžný vetřelec (S01E01)

Dokumentární

2017 Nebe peklo Lucie (TV film)
2013 Hoteliér
2004 Enthusia (studentský film)
2001 Amumraj (studentský film)
J.C. - zkušenost s expresionismem (studentský film)
1999 Nevyjasněná úmrtí: Být, či nebýt? (TV film)
Třicet návratů (TV seriál)

TV pořady

2006 Ženy Charty 77 (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 Barbora Poláková - Generace (hudební videoklip)
2015 Barbora Poláková - Nafrněná (hudební videoklip)
2012 Barbora Poláková: Kráva (hudební videoklip)
Xindl X: Dočasná svatá (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Dokumentární

2015 Česká fotka (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace