Reklama

Reklama

Isekai One Turn Kill Nee-san

(seriál)
  • Japonsko Isekai One Turn Kill Nee-san: Ane Douhan no Isekai Seikatsu Hajimemashita (více)
Trailer
Japonsko, 2023, 4 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Asahi miluje kouzelné fantasy světy. A nějakým způsobem se do jednoho takového přenese! Dychtí po tom, aby mohl prozkoumat a využít své nové schopnosti, jenže se dozví, že žádné nemá. Jeho starší sestra Maya je však v tomto světě také a dokonce má ty nejsilnější schopnosti, jaké si lze představit! Asahi teď začíná svůj nový život s dotěrnou sestrou, která dokáže zabít jakoukoli bestii jediným zásahem. (mikki089)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (3)

Kaqes88 

všechny recenze uživatele

Priemerné anime o reinkarnácii v inom svete s twistom v podobe postavy sestri, ktorá svojho brata milovala až tak, že ho do druhého sveta nasledovala. Potom je to už háremovka, ktorá dokáže byť miestami celkom vtipná. Dal by som 3* ale jednu pridám vďaka endingu, ktorý som si pozrel a vypočul pri každej epizóde, čo sa mi naposledy stalo pri prvej sérii Demon Slayera. ()

Ecci.master 

všechny recenze uživatele

To je hovno xd třeba úplně o ničem. Jsem doufal že uvidím kozy nebo alespoň polibek a ono nic :c fuck it :c příběh gut ()

Reklama

gumbo 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to navnadí, ale pak spadne do hodně šedivého podprůměru isekai harému. Navíc se evidentně šetřilo i na animaci, takže hodně často vidíme jen statické obrázky, kde si někde na pozadí dvě postavy povídají nebo se dokonce někam pohybují a my si jen musíme domýšlet co se děje. Kdo má incestní choutky ať si přidá hvězdu, ostatní si jistě najdou spoustu vtipnějších harémovek a originálnějších isekai jinde. | P.S. Jedna věc mě rozesmála a to byl transformer-mecha-žralok v 11 epizodě. 40% ()

Reklama

Reklama