Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Prezident má pořádně pošramocenou pověst. Kate zajde na Dennisonovu osobní schůzku na britském ministerstvu zahraničí, kde se dozví nečekané informace o bombovém útoku. (Netflix)

Recenze (2)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I didn't have to pee and then she said THAT and now I HAVE TO pee." :) golden. Tak pekne a s graciou vedia odlahcit i napinavu chvilku. Samozrejme typkov dodatok po nej uz nesiel k jeho charakteru, ale stalo iim to za to. :) Zatial ma bavi aj pan "nad vecou", intrigan Hal - Rufus Sewell. Cierny humor v nemoznej situacii, v ktorej si dvaja vzajomne nakloneni diplomati zazili, bol z prvoti nepatricny, avsak o par sekund som ten dojem uz nemal. :) Call me weird. 80% Zabavne. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtou epizodou jsem uzavřel první polovinu první série a dost mě to štve, protože už mám před sebou jen čtyři díly záležitosti, u níž se velmi dobře bavím. Hrálo se na vážnou strunu, sázky byly vysoké, dialogy parádní, herecké výkony za nimi nezaostávaly a tvůrci všechno ještě vyšperkovali tím, že nerezignovali ani na humor. / Poučení: Za vším hledej Rusa. ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama