foto

Ato Essandoh

  • nar. 29.7.1972 (46 let)
    Schenectady, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 X-Men: Dark Phoenix
2018 O.G.
2016 Jason Bourne
2014 Wish I Was Here
2012 Nespoutaný Django
The Discoverers
2010 Camp Hope
Dostaň ho tam
2008 Mia a Migo
Noci v Rodanthe
2007 Millennium Crisis
2006 Brother's Shadow
East Broadway
Krvavý diamant
2005 Hitch: Lék pro moderního muže
Prime
2004 Make My Day
Procitnutí v Garden State
Uchovat si tvář
2003 Si' Laraby
2002 Roger Dodger
2001 Accident, The
Experience Box, The

TV seriály

2018 Altered Carbon (TV seriál)
The Killers (S01E10)
Rage in Heaven (S01E09)
Clash by Night (S01E08)
další epizody (8)
Chicago Med (TV seriál)
On Shaky Ground (S03E09)
2017 Chicago Med (TV seriál)
Trust Your Gut (S03E03)
Nothing to Fear (S03E02)
Speak Your Truth (S03E01)
další epizody (10)
2016 Vinyl (TV seriál)
Alibi (E10)
Královna rock'n'rollu (E09)
E. A. B. (E08)
další epizody (9)
Chicago Med (TV seriál)
Free Will (S02E08)
Alternative Medicine (S02E06)
Brother's Keeper (S02E04)
další epizody (5)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nesnesitelná ztráta (S07E10)
2015 Girls (TV seriál)
Přihrátky (S04E04)
Spisovatelka (S04E03)
Trýznivost (S04E02)
Jak prosté (TV seriál)
Zakopané hry (S04E05)
Sestup do podsvětí (S03E24)
Pod kůží (S03E21)
další epizody (4)
Lovci zločinců (TV seriál)
Lov (S04E18)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Unáhlený soud (S06E06)
2014 Believe (TV seriál)
Madam Secretary (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nepřiměřená síla (S05E04)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Internal Audit (S02E11)
Dead Man's Switch (S01E20)
Déjà Vu All Over Again (S01E18)
Policajt (TV seriál)
Místo, kde jsem doma (S02E13)
Snílek (S02E12)
Dobré srdce (S02E11)
další epizody (13)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Pomáhat a chránit (S04E03)
Inside Jobs (S03E13)
Dobrá manželka (TV seriál)
Je Ne Sais What? (S04E12)
2012 Jak prosté (TV seriál)
The Long Fuse (S01E08)
Policajt (TV seriál)
Rozsáhlé ďábelské spiknutí (S01E10)
Den díkůvzdání (S01E09)
Blýská se na lepší časy (S01E08)
další epizody (10)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
No Questions Asked (S02E18)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Black and Blue (S02E06)
2010 Treme (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Loajalita (2. část) (S09E02)
Loajalita (1. část) (S09E01)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
2005 První prezidentka (TV seriál)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
Line of Fire (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Suicide Box (S13E16)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace