foto

Ato Essandoh

  • nar. 29.7.1972 (47 let)
    Schenectady, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 X-Men: Dark Phoenix
2018 O.G.
2016 Jason Bourne
2014 Wish I Was Here
2012 Nespoutaný Django
The Discoverers
2010 Dostaň ho tam
Tábor naděje
2008 Mia a Migo
Noci v Rodanthe
2007 Millennium Crisis
2006 Brother's Shadow
East Broadway
Krvavý diamant
2005 Hitch: Lék pro moderního muže
Prime
2004 Make My Day
Procitnutí v Garden State
Uchovat si tvář
2003 Si' Laraby
2002 Roger Dodger
2001 The Accident
The Experience Box

TV seriály

2020 Away (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Tales from the Loop (TV seriál)
Parallel (E06)
Control (E05)
Stasis (E03)
další epizody (4)
2019 The Code (TV seriál)
Legit Bad Day (E12)
Don and Doff (E11)
Secret Squirrel (E10)
další epizody (12)
Chicago Med (TV seriál)
More Harm Than Good (S04E20)
Can't Unring That Bell (S04E14)
2018 Půjčovna masa (TV seriál)
Zabijáci (S01E10)
Běsnění v nebi (S01E09)
V osidlech noci (S01E08)
další epizody (8)
Chicago Med (TV seriál)
Be My Better Half (S04E01)
On Shaky Ground (S03E09)
2017 Chicago Med (TV seriál)
Trust Your Gut (S03E03)
Nothing to Fear (S03E02)
Speak Your Truth (S03E01)
další epizody (10)
2016 Vinyl (TV seriál)
Alibi (E10)
Královna rock'n'rollu (E09)
E. A. B. (E08)
další epizody (9)
Chicago Med (TV seriál)
Free Will (S02E08)
Alternative Medicine (S02E06)
Brother's Keeper (S02E04)
další epizody (5)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nesnesitelná ztráta (S07E10)
2015 Girls (TV seriál)
Přihrátky (S04E04)
Spisovatelka (S04E03)
Trýznivost (S04E02)
Jak prosté (TV seriál)
Zakopané hry (S04E05)
Sestup do podsvětí (S03E24)
Pod kůží (S03E21)
další epizody (4)
Lovci zločinců (TV seriál)
Lov (S04E18)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Unáhlený soud (S06E06)
2014 Believe (TV seriál)
Paní ministryně (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nepřiměřená síla (S05E04)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Internal Audit (S02E11)
Dead Man's Switch (S01E20)
Déjà Vu All Over Again (S01E18)
Policajt (TV seriál)
Místo, kde jsem doma (S02E13)
Snílek (S02E12)
Dobré srdce (S02E11)
další epizody (13)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Pomáhat a chránit (S04E03)
Inside Jobs (S03E13)
Dobrá manželka (TV seriál)
Je Ne Sais What? (S04E12)
2012 Jak prosté (TV seriál)
The Long Fuse (S01E08)
Policajt (TV seriál)
Rozsáhlé ďábelské spiknutí (S01E10)
Den díkůvzdání (S01E09)
Blýská se na lepší časy (S01E08)
další epizody (10)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
No Questions Asked (S02E18)
Treme (TV seriál)
Rozjeďte to se mnou (S03E01)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Black and Blue (S02E06)
Treme (TV seriál)
Zdůrazňovat pozitiva (S02E01)
Ve službách FBI (TV seriál)
Burkeovi parťáci (S02E10)
2010 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Loajalita (2. část) (S09E02)
Loajalita (1. část) (S09E01)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
2005 První prezidentka (TV seriál)
Pilot (E01)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
Line of Fire (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Suicide Box (S13E16)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
Duty (S02E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky