Reklama

Reklama

Hra na vraždu

  • Francie Invitation à un meurtre (více)
Trailer

Obsahy(1)

Píše se rok 1934 a Miranda Green (Mischa Barton) a pět dalších „šťastlivců“ je pozváno do sídla milionáře Lewise Findleyho na odlehlém ostrově. Obsluha a jídlo jsou výtečné, ale milionář nikde a podivné události se vrší jedna za druhou. Dozví se, proč byli pozváni a co je čeká? (cerdax2)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

cerdax2 

všechny recenze uživatele

Detektivni jednohubka ve stylu Agaty Christie, kterou je hlavni hrdinka temer posedla aneb jak rozlustit zahadu a dopadnout vraha. 65% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tahle filmová detektivka ve stylu slavné lady Agathy stojí za vidění jen a pouze kvůli hezkému vizuálu, dobová výprava a la 30's se myslím docela povedla. A rozjezd taky není špatný, sympatická bacule Miranda předvádí působivé dedukční schopnosti a já se těšil na starou dobrou klasickou detektivku s uzavřenou skupinou podezřelých, odříznutých od světa uvnitř šlechtického sídla na malém ostrově. Ale bohužel se tvůrcům vůbec ale vůbec nevydařila zápletka, která je nejenom hloupá, kostrbatá, ale i mimořádně nezáživná. Takový film je jako nudná, duchoprázdná, duševně zaostalá osoba v hezkých šatech a s hezkou tvářičkou. ()

Reklama

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Na to, jaky popis film ma, na to, jak je hra na vrazdu rozehrana a kamerove hezky delana, na to ma primitivni zaver, kteremu by slusela jeste nejaka dohra. Takhle jednoduse to uz desitky let nikdo nevymysli. A lidi moc dobre vedi proc. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Dobová detektivka ve stylu Agathy Christie, která nemá čím překvapit a nakonec nabídne poměrně sterilní a celkem ohrané rozuzlení. Na jedno podívání nijak neublíží, ale celkově je to takový ten styl co se točí na Prima krimi v odpoledních hodinách…40% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Agatha Christie po odstránení nervovej sústavy a ponechaní len základných senzorických článkov, kde ste síce pripravený prijímať vzruchy, lenže žiadne neprichádzajú. Ani od tej Miši Barton. ()

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal v Barringtone, Williams Bay a Wilmingtone (Illinois, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama