foto

Amy Sloan

  • nar. 12.5.1978 (40 let)
    Whitehorse, Yukon, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Nostradamus
2013 Jednou ranou
2012 From The Head
2011 Mulligan
2010 Amish Grace (TV film)
2009 Interní záležitost (TV film)
Waiting for Ophelia
2007 Crime Fiction
Těsně vedle
2006 Sex, Power, Love & Politics (TV film)
2005 Pterodaktyl
Zločiny z vášně (TV film)
2004 Den poté
Dorian
Hlava v oblacích
Letec
Man in the Mirror: The Michael Jackson Story (TV film)
2003 Gothika
Nekalé úmysly (TV film)
Proud času
Ztráta souvislostí
2002 Erotománie (TV film)
Jack & Ella
Jackie Gleason (TV film)
Summer
2001 Heart: The Marilyn Bell Story (TV film)
Mrtvá zóna (TV film)
Podivné dítě (TV film)
2000 A Diva's Christmas Carol (TV film)
Café Olé
V těle vraha

TV seriály

2015 12 opic (TV seriál)
Zásah shůry (S01E10)
Zítra (S01E09)
Včera (S01E08)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Žena plná zla (S03E08)
Městečko Haven (TV seriál)
Dvojí ohrožení (S03E05)
2011 Harry's Law (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vloupačka (S02E20)
Velká láska (TV seriál)
Místo u stolu (S05E02)
2010 Call Me Fitz (TV seriál)
Doylův okrsek (TV seriál)
Událost (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Chryzantéma a meč (S04E05)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Nebe, či peklo (S05E13)
2007 Big Shots (TV seriál)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Výpadek proudu (S03E07)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Manželství po francouzsku (S07E07)
Buldoci, do toho! (S07E06)
Je to nádherné, je to zázračné (S07E04)
2005 Closer (TV seriál)
Inconceivable (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Přání (S02E15)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Tajnosti a mouchy (S06E06)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mrtvá neznámá (S02E04)
Hvězdná brána (TV seriál)
Ve jménu víry (S08E05)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Largo (TV seriál)
1999 Vlkodlak Tommy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace