foto

Amy Sloan

  • nar. 12.5.1978 (42 let)
    Whitehorse, Yukon, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Píseň jmen
2015 Nostradamus
2013 Jednou ranou
2012 From The Head
2011 Mulligan
2010 Amish Grace (TV film)
2009 Interní záležitost (TV film)
Waiting for Ophelia
2007 Crime Fiction
Těsně vedle
2006 Sex, Power, Love & Politics (TV film)
2005 Pterodaktyl
Zločiny z vášně (TV film)
2004 Den poté
Dorian
Hlava v oblacích
Letec
Man in the Mirror: The Michael Jackson Story (TV film)
2003 Gothika
Nekalé úmysly (TV film)
Proud času
Ztráta souvislostí
2002 Erotománie (TV film)
Jack & Ella
Jackie Gleason (TV film)
Summer
2001 Heart: The Marilyn Bell Story (TV film)
Mrtvá zóna (TV film)
Podivné dítě (TV film)
2000 A Diva's Christmas Carol (TV film)
Café Olé
V těle vraha

TV seriály

2015 12 opic (TV seriál)
Zásah shůry (S01E10)
Zítra (S01E09)
Včera (S01E08)
2013 Call Me Fitz (TV seriál)
A Very Special Fitzmas - Part 2 (S04E10)
A Very Special Fitzmas - Part 1 (S04E09)
The Hard Wiener of Truth (S04E07)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Drsná Harry (TV seriál)
Hysterie (S02E14)
Call Me Fitz (TV seriál)
And Baby Makes... Fuck!: Part 2 (S03E12)
Apoca' Smokes Now (S03E10)
Teetotal Recall (S03E09)
další epizody (11)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Žena plná zla (S03E08)
Městečko Haven (TV seriál)
Dvojí ohrožení (S03E05)
2011 Call Me Fitz (TV seriál)
What the Fuck is a Beaver Moon? (S02E13)
Hell Hath No Drink Limit (S02E12)
Revel Without Applause (S02E11)
další epizody (13)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vloupačka (S02E20)
Velká láska (TV seriál)
Místo u stolu (S05E02)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Událost (TV seriál)
To Keep Us Safe (E02)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Road Narrows (S02E03)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Chryzantéma a meč (S04E05)
2009 Chirurgové (TV seriál)
Nebe, či peklo (S05E13)
2007 Big Shots (TV seriál)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Výpadek proudu (S03E07)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Manželství po francouzsku (S07E07)
Buldoci, do toho! (S07E06)
Je to nádherné, je to zázračné (S07E04)
2005 Closer (TV seriál)
Inconceivable (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Přání (S02E15)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Tajnosti a mouchy (S06E06)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mrtvá neznámá (S02E04)
Hvězdná brána (TV seriál)
Ve jménu víry (S08E05)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Largo (TV seriál)
1999 Vlkodlak Tommy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky