foto

James Urbaniak

  • nar. 17.9.1963 (55 let)
    Bayonne, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Where'd You Go, Bernadette
2018 Suicide Squad: Hell to Pay
2017 Labyrint podle Davea
Okouzlení
Rebel in the Rye
2016 After Adderall
2015 Advantageous
2014 Happy Baby
Ned Rifle
Occupants, The
Such Good People
Škatuláci
2013 iSteve
2012 From The Head
2011 Cinema verite (TV film)
Dívka z budoucnosti
Hudba hrát nepřestala
2010 Beware the Gonzo
Doktor Smrt (TV film)
Drones
Hello Lonesome
2007 Across the Universe
Holka na hlídání
2006 Death of a President
Strach Fay Grimové
The Last Romantic
2005 Dívka z planety Pondělí
Fortunes
Road
2004 Thanksgiving
2003 Briar Patch
Můj svět
Pravá blondýnka 2
2002 Milujte svého zabijáka
Teknolust
2001 Nic takového
Upheaval
2000 Praktikantka
1999 Jízda s ďáblem
Sladký ničema
1997 Henry Fool
Other Also, The
V zajetí času
1994 NYC 3/94
Opera No. 1

TV seriály

2018 Jak prosté (TV seriál)
Náš čas vypršel (S06E04)
Myšlenky zločince (TV seriál)
300 (S14E01)
The Venture Bros. (TV seriál)
The Saphrax Protocol (S07E10)
The Forecast Manufacturer (S07E09)
The Terminus Mandate (S07E08)
další epizody (10)
2017 OK K.O.! Let's Be Heroes (TV seriál)
2016 Dice (TV seriál)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
President Porpoise Is Missing! (S07E18)
The Venture Bros. (TV seriál)
Red Means Stop (S06E09)
A Party for Tarzan (S06E08)
It Happening One Night (S06E07)
další epizody (8)
2015 Agent Carter (TV seriál)
Difficult People (TV seriál)
Dobrodružství Kocoura v botách (TV seriál)
Dr. Ken (TV seriál)
Gigi Does It (TV seriál)
Pig Goat Banana Cricket (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Boyle's Hunch (S03E03)
The Venture Bros. (TV seriál)
All This and Gargantua-2 (S06E01)
2014 Pan kritik (TV seriál)
Sláva králi Jelimánovi (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
Biologická zbraň (S04E07)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Little Brother (S06E11)
2013 Monstra vs. Vetřelci (TV seriál)
Newsreaders (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Upomínka (S04E11)
Kancl (TV seriál)
Finale (S09E23)
Junior Salesman (S09E13)
The Venture Bros. (TV seriál)
The Devil's Grip (S05E09)
Bot Seeks Bot (S05E08)
Momma's Boys (S05E07)
další epizody (8)
2012 Electric City (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
Úplně normální (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
In memoriam (S02E11)
Vzpomínky (TV seriál)
Endgame (S01E21)
The Comeback (S01E18)
Carrie's Caller (S01E14)
Dobrá manželka (TV seriál)
And the Law Won (S04E02)
The Venture Bros. (TV seriál)
A Very Venture Halloween (S05E01)
2011 H+ (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dobrý voják (S01E06)
2010 Futurestates (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
The Delivery: Part 2 (S06E18)
The Venture Bros. (TV seriál)
From the Ladle to the Grave: The Shallow Gravy Story (S04E17)
Operation P.R.O.M. (S04E16)
The Silent Partners (S04E15)
další epizody (9)
2009 Kancl (TV seriál)
Company Picnic (S05E26)
Médium (TV seriál)
Soul Survivor (S05E01)
Tráva (TV seriál)
Van Nuys (S05E05)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Láska a válka (S06E14)
The Venture Bros. (TV seriál)
Pinstripes and Poltergeists (S04E08)
The Better Man (S04E07)
Self-Medication (S04E06)
další epizody (8)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Life & Times of Tim, The (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Věž je vysoká, ale pád krátký (S02E06)
Samson a Dalila (S02E01)
A uslyšel jsem hřmění (S01E09)
The Venture Bros. (TV seriál)
The Family That Slays Together, Stays Together: Part 2 (S03E13)
The Family That Slays Together, Stays Together: Part 1 (S03E12)
ORB (S03E11)
další epizody (13)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Pros o smilování (S07E09)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Odložená žena (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Vítězství (S04E07)
2006 Metalocalypse (TV seriál)
Unesený (TV seriál)
The Venture Bros. (TV seriál)
Showdown at Cremation Creek: Part 2 (S02E13)
Showdown at Cremation Creek: Part 1 (S02E12)
¡Viva los muertos! (S02E11)
další epizody (13)
2004 The Venture Bros. (TV seriál)
A Very Venture Christmas (S01E15)
Return to Spider-Skull Island (S01E14)
The Trial of the Monarch (S01E13)
další epizody (14)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hlava (S05E25)
2003 The Venture Bros. (TV seriál)
The Terrible Secret of Turtle Bay (S01E01)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Pomsta matce (S02E22)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Intenzivní bolest (S02E12)

Dokumentární

2010 MindFlux
2007 Making of 'Fay Grim' or: How Do You Spell Espionage?, The
1999 Independent Lens (TV seriál)

TV pořady

2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
Home & Family (TV pořad)
2009 Kevin Pollak's Chat Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace