foto

James Urbaniak

  • nar. 17.9.1963 (56 let)
    Bayonne, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tesla
2019 Kde se touláš, Bernadetto
2018 Suicide Squad: Hell to Pay
2017 Labyrint podle Davea
Okouzlení
Rebel v žitě
2016 After Adderall
2015 Advantageous
2014 Happy Baby
Ned Rifle
Such Good People
The Occupants
Škatuláci
2013 iSteve
2012 From The Head
2011 Cinema verite (TV film)
Dívka z budoucnosti
Hudba hrát nepřestala
2010 Beware the Gonzo
Doktor Smrt (TV film)
Drones
Hello Lonesome
2007 Across the Universe
Holka na hlídání
2006 Death of a President
Strach Fay Grimové
The Last Romantic
2005 Dívka z planety Pondělí
Fortunes
Road
2004 Thanksgiving
2003 Briar Patch
Můj svět
Pravá blondýnka 2
2002 Milujte svého zabijáka
Teknolust
2001 Nic takového
Upheaval
2000 Praktikantka
1999 Jízda s ďáblem
Sladký ničema
1997 Henry Fool
Other Also, The
V zajetí času
1994 NYC 3/94
Opera No. 1

TV seriály

2020 Just Add Magic: Mystery City (TV seriál)
2019 For All Mankind (TV seriál)
Bent Bird (S01E09)
Hi Bob (S01E07)
Home Again (S01E06)
2018 Jak prosté (TV seriál)
Náš čas vypršel (S06E04)
Myšlenky zločince (TV seriál)
300 (S14E01)
The Venture Bros. (TV seriál)
The Saphrax Protocol (S07E10)
The Forecast Manufacturer (S07E09)
The Terminus Mandate (S07E08)
další epizody (10)
2017 Apollo Gauntlet (TV seriál)
K.O. OK! Prostě koukej (TV seriál)
Difficult People (TV seriál)
The Silkwood (S03E10)
Sweet Tea (S03E09)
Criminal Minds (S03E08)
další epizody (10)
2016 Dice (TV seriál)
Prestige (S01E03)
Difficult People (TV seriál)
High Alert (S02E10)
Cedar Cove (S02E09)
Hashtag Cats (S02E08)
další epizody (10)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
President Porpoise Is Missing! (S07E18)
The Venture Bros. (TV seriál)
Red Means Stop (S06E09)
A Party for Tarzan (S06E08)
It Happening One Night (S06E07)
další epizody (8)
2015 Agent Carter (TV seriál)
Difficult People (TV seriál)
Difficult Christmas (S01E08)
Premium Membership (S01E07)
Even Later (S01E06)
další epizody (8)
Dobrodružství Kocoura v botách (TV seriál)
Dr. Ken (TV seriál)
Gigi Does It (TV seriál)
Pig Goat Banana Cricket (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Boyleova předtucha (S03E03)
The Venture Bros. (TV seriál)
All This and Gargantua-2 (S06E01)
2014 Pan kritik (TV seriál)
Sláva králi Jelimánovi (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
Biologická zbraň (S04E07)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Little Brother (S06E11)
2013 Monstra vs. Vetřelci (TV seriál)
Newsreaders (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
Whiskey Tango Foxtrot (S02E14)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Upomínka (S04E11)
Kancl (TV seriál)
Finale (S09E23)
Junior Salesman (S09E13)
The Venture Bros. (TV seriál)
The Devil's Grip (S05E09)
Bot Seeks Bot (S05E08)
Momma's Boys (S05E07)
další epizody (8)
2012 Electric City (TV seriál)
Úplně normální (TV seriál)
The XY Factor (E10)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Strategie (S02E20)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
In memoriam (S02E11)
Vzpomínky (TV seriál)
Endgame (S01E21)
The Comeback (S01E18)
Carrie's Caller (S01E14)
Dobrá manželka (TV seriál)
And the Law Won (S04E02)
The Venture Bros. (TV seriál)
A Very Venture Halloween (S05E01)
2011 H+ (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dobrý voják (S01E06)
2010 Futurestates (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
The Delivery: Part 2 (S06E18)
The Venture Bros. (TV seriál)
From the Ladle to the Grave: The Shallow Gravy Story (S04E17)
Operation P.R.O.M. (S04E16)
Assisted Suicide (S04E14)
další epizody (7)
2009 Kancl (TV seriál)
Company Picnic (S05E26)
Médium (TV seriál)
Soul Survivor (S05E01)
Tráva (TV seriál)
Van Nuys (S05E05)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Láska a válka (S06E14)
The Venture Bros. (TV seriál)
Pinstripes and Poltergeists (S04E08)
The Better Man (S04E07)
Self-Medication (S04E06)
další epizody (8)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Věž je vysoká, ale pád krátký (S02E06)
Samson a Dalila (S02E01)
A uslyšel jsem hřmění (S01E09)
The Life & Times of Tim (TV seriál)
The Venture Bros. (TV seriál)
The Family That Slays Together, Stays Together: Part 2 (S03E13)
The Family That Slays Together, Stays Together: Part 1 (S03E12)
ORB (S03E11)
další epizody (12)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Pros o smilování (S07E09)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Odložená žena (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Vítězství (S04E07)
2006 Metalocalypse (TV seriál)
Unesený (TV seriál)
The Venture Bros. (TV seriál)
Showdown at Cremation Creek: Part 2 (S02E13)
Showdown at Cremation Creek: Part 1 (S02E12)
¡Viva los muertos! (S02E11)
další epizody (13)
2004 The Venture Bros. (TV seriál)
A Very Venture Christmas (S01E15)
Return to Spider-Skull Island (S01E14)
The Trial of the Monarch (S01E13)
další epizody (14)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hlava (S05E25)
2003 The Venture Bros. (TV seriál)
The Terrible Secret of Turtle Bay (S01E01)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Pomsta matce (S02E22)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Intenzivní bolest (S02E12)

Dokumentární

2020 For Madmen Only: The Stories of Del Close
2010 MindFlux
2007 Making of 'Fay Grim' or: How Do You Spell Espionage?, The
1999 Independent Lens (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
Home & Family (TV pořad)
2010 A Night of 140 Tweets: A Celebrity Tweet-A-Thon for Haiti (TV pořad)
2009 Kevin Pollak's Chat Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky