foto

Alex Hyde-White

  • nar. 30.1.1959 (60 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Cloudy with a Chance of Love (TV film)
Kouzlo polibku
2012 Asset, The (TV film)
Prezidentské volby (TV film)
2011 Night Club
Snow
Tintinova dobrodružství
Vánoční průvod (TV film)
2008 The Reflecting Pool
2007 Expert na vraždu: Vražda na fakultě (TV film)
Škvára
2005 Vzestup Arnolda Schwarzeneggera (TV film)
2003 Bohové a generálové
2002 Chyť mě, když to dokážeš
2001 Pursuit of Happiness
2000 May Day
1998 Spoiler
1997 Mars
Šílená jízda
1996 Šach mat
1995 Vetřelec z hlubin (TV film)
1994 The Fantastic Four
Wyatt Earp: Return to Tombstone
1993 Němá oběť (TV film)
1991 Odvěký zákon (TV film)
1990 Parťák
Pretty Woman
Vražda na dobírku (TV film)
1989 Fantom opery
Indiana Jones a Poslední křížová výprava
Time Trackers
Věci, o kterých se nemluví
1988 Obří letadlová loď (TV film)
1987 Echoes in the Darkness (TV film)
Ishtar
1986 Biggles
Koritsi tis Manis, To
1984 The First Olympics: Athens 1896 (TV film)
1982 Hračka
The Tragedy of Romeo and Juliet
1980 Divoch Gauguin (TV film)
1979 Captain America (TV film)
Captain America II: Death Too Soon (TV film)
Seekers, The (TV film)

TV seriály

2016 Shameless (TV seriál)
I Only Miss Her When I'm Breathing (S06E01)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
2011 Mentalista (TV seriál)
Krev a písek (S04E05)
Dexter (TV seriál)
Mrazivé zjištění (S06E09)
2010 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dvojí identita (S07E17)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
3. život (S03E12)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Obr na kolejích (S02E01)
2003 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Shame (S03E05)
Západní křídlo (TV seriál)
The California 47th (S04E16)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Ally McBealová (TV seriál)
Život na mrazu (S03E09)
1999 Případ pro Sam (TV seriál)
Bůh ohně (S03E16)
Správná pětka (TV seriál)
Whatever Works (S05E15)
1995 Babylon 5 (TV seriál)
Ve stínu planety Z'ha'dum (S02E16)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Setkání (S01E12)
1986 Worlds Beyond (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2015 Doomed: The Untold Story of Roger Corman's the Fantastic Four
2012 Contamination: A Convention Story
Three Days

Režijní filmografie

Dokumentární

2012 Three Days

Host

TV pořady

2009 Tosh.0 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky