foto

Chris Browning

  • nar. 1964
    Reno, Nevada, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Outlaw Johnny Black
2019 Only Mine
Pád anděla
Why?
2018 Donnybrook
2017 Bright
Last Rampage
Trestanec
2015 Lift Me Up
Operace: Koukej kolem sebe!
2014 Cesta do Palomy
Hidden in the Woods
Mercy
2013 Konečná
Podfukáři
2012 The Philly Kid
2011 Kovbojové a vetřelci
2010 Ať vejde ten pravý
Beneath the Dark
Kniha přežití
Krev na křídlech
Vždy připraven!
2009 Temná krajina
Terminator Salvation
2008 Krvavá hranice
Pivo pro mýho koně
Shoot First and Pray You Live (Because Luck Has Nothing to Do with It)
Tennessee
Zločinec
2007 3:10 Vlak do Yumy
V údolí Elah
1998 Place Called Truth, A
1996 Children of Captain Grant, The

TV seriály

2019 Bosch (TV seriál)
Creep Signed His Kill (S05E10)
Hold Back the Night (S05E09)
Moudrost pouště (S05E07)
další epizody (7)
The 100 (TV seriál) - herec, a.z.
Adjustment Protocol (S06E12) - a.z.
Nevermind (S06E07)
2016 Timeless (TV seriál)
The Alamo (S01E05)
Party at Castle Varlar (S01E04)
Westworld (TV seriál)
Disonanční teorie (S01E04)
Zběh (S01E03)
Agent Carter (TV seriál)
Smoke & Mirrors (S02E04)
Better Angels (S02E03)
A View in the Dark (S02E02)
2015 Supergirl (TV seriál)
Fight or Flight (S01E03)
Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Bondage (S02E05)
The Best Little Horror House in Texas (S02E04)
Attack of the 50-ft. Sex Machine (S02E03)
Ray Donovan (TV seriál)
Kalmazoo (S03E01)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Náhodný cíl (S04E07)
2014 The 100 (TV seriál)
Day Trip (S01E08)
Twilight's Last Gleaming (S01E05)
Earth Kills (S01E03)
Graceland (TV seriál)
Faith 7 (S02E13)
The Ends (S02E08)
Castle na zabití (TV seriál)
V dobrém i zlém (S06E23)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Emigrantka v jezeře (S09E16)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Cesta k nápravě (S15E07)
2013 The Bridge (TV seriál)
Vendetta (S01E08)
Destino (S01E07)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
The Inheritance (E11)
Zákon gangu (TV seriál)
Toad's Wild Ride (S05E07)
Small World (S05E06)
Orca Shrugged (S05E05)
další epizody (7)
2010 Scoundrels (TV seriál)
2009 Ochrana svědků (TV seriál)
A Frond in Need (S02E08)
Odložené případy (TV seriál)
Skateborďáci (S07E02)
2008 Easy Money (TV seriál)
2006 Pokoj č. 10 (TV seriál)
The Key and the Clock (E01)
2005 Na Západ (TV seriál)
Wildfire (TV seriál)
1995 In the House (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
Hardball (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 In Living Color (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky