Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevinné vhození několika mincí do hracího automatu se stalo pro Lauru Bancroftovou osudným. Film Cesta ke dnu, inspirovaný skutečnou událostí, je působivým a přesvědčivým příběhem jedné ženy, která propadla hráčské vášni. Delta Burke, dvakrát nominovaná na cenu Emmy, se představuje jako Laura, žena, které zdánlivě nic nechybí - má milovaného muže, dvě milé děti a nové prestižní zaměstnání v nadaci pro dlouhodobě nemocné děti ve městě Reno v Nevadě. Při návštěvě místního kasina Laura nečekaně vyhraje jackpot 100 dolarů a její uspořádaný život se obrátí vzhůru nohama. Pomalu se ocitá v uzavřeném a lákavém světě gamblerů. Posedlost a velký sen o "ohromné výhře" se brzy podepíše v práci, na rodině a na financích Bancroftových - a Laura propadá čím dál větší beznaději. Cesta ke dnu přesvědčivě vypráví o zápasu jedné ženy s velmi reálným a velmi nebezpečným problémem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

silentname 

všechny recenze uživatele

Na to, že ide o TV film, tak musím povedať, že vie akú myšlienku chce povedať a myslím si, že v tom nezlyháva. A ani výber hercov nebol do jednotlivých rolí najhorší. Delta Burke ako matka, ktorá prepadne automatom je výborná, Ellen Page ako jej dcéra, ktorá zisťuje, že jej matka postupne mizne a jej život naberie postupne iný smer tiež funguje a aj Gerald McRaney ako Jim, ktorý s Laurou žije a všetko to prežíva s ňou. A je až zaujímavé vidieť ako ďaleko to všetko je schopné dospieť. A zúfalstvo jednej ženy je tu skutočne viditeľné. Dlho som čakal, aby som film videl a konečne sa podarilo. Ako fanúšik Ellen Page sa snažím nevynechať ani jeden jej filmový počin. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Jak málo stačí abyste jste spadli až na dno?! Vtáhne vás to do víru beznaděje a vy se v tom smetí a špíně utopíte jako nic! Velmi reálný příběh ženy, matky o tom jak málo stačí, když do automatu vhodíte pár mincí. ()

Reklama

AxelWers 

všechny recenze uživatele

Filmu inšpirovaného skutočnými udalosťami (tých nájdeme vskutku dosť) v zásade nemám čo vytknúť, ale podľa môjho gusta s dosť povrchným dejom, ktorý sa nedostatočne ponoril do psychológie obete. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Campbell natocil slusny film o gamblerstve /hracskej vasni/, ktora uplne ovladla jedneho cloveka, aj s celymi jeho financiami, zdravim .............. taketo filmy mam hodne rad : 80 % ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama