foto

Danny Blanco Hall

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Doupě
2013 Riddick
Stupeň 8: Armageddon (TV film)
2012 Agent na útěku
Fugitive at 17 (TV film)
Nanny's Revenge, A (TV film)
Únos
2011 Cyberbully (TV film)
Kárový kluk (TV film)
Vytí vlkodlaků: Znovuzrození
Válka Bohů
2010 Exit 67
Návnada
Pouta, která svazují (TV film)
2009 Poslední templář (TV film)
2008 Ledové ostří 3: Splněný sen (TV film)
Ligne brisée, La
Piège américain, Le
Rallye smrti
Serveuses demandées
The Christmas Choir (TV film)
Válečné hry 2: Kód smrti
2007 Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
Dvojnásobná vražda (TV film)
Jízda smrti
Narušený život (TV film)
Odsouzena za vraždu (TV film)
2006 La dernière incarnation
Poslední polibek
Young Triffie's Been Made Away With
Žiješ jednou, zemřeš dvakrát (TV film)
2005 Blízké nebezpečí (TV film)
Obchod s bílým masem (TV film)
2004 Anděl strážný (TV film)
Když do města přijdou andělé (TV film)
2003 Cesta ke dnu (TV film)
Lidská skvrna
Muž, který zabil
Proud času
Student Seduction (TV film)
2002 Erotománie (TV film)
Pod ochranou státu
Smrt v klášteře (TV film)
Stroj rajské pohody (TV film)
Tunel
2001 Mafie (TV film)
Poslední loupež
Skrytá agenda
2000 Umění boje
V těle vraha

TV seriály

2015 Quantico (TV seriál)
Guilty (S01E09)
The Fixer (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
2013 Mémoires vives (TV seriál)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Gumočíča (S01E03)
Trauma (TV seriál)
2007 Durham County (TV seriál)
2006 Les hauts et les bas de Sophie Paquin (TV seriál)
2004 15/Love (TV seriál)
Hvězdné hádky (TV seriál)
Temps dur (TV seriál)
2003 Les aventures tumultueuses de Jack Carter (TV seriál)
Mental Block (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Largo (TV seriál)
1999 2 frères (TV seriál)

Dokumentární

2016 Real Detective (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace