foto

Richard Jutras

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lemonade
2017 All You Can Eat Buddha
Bradův život
2015 Stonewall
2014 Tah pěšcem
2013 Betty and Coretta (TV film)
L'Extravagant voyage du jeune et prodigieux T.S. Spivet
Meetings with a Young Poet
Smrtící Slunce (TV film)
2012 Mr. Viral
Sestra v ohrožení (TV film)
Sněhurka
Únos
2010 Další šance (TV film)
Vražedný termín (TV film)
2008 South of the Moon
2007 Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
2006 Deset a půl stupně: Apokalypsa (TV film)
2005 Blízké nebezpečí (TV film)
Horloge biologique
Tajemná vražda
Zakázaná tajemství (TV film)
2004 Léto mezi strašidly
Miluj mě, prosím
Tajemné okno
2003 11. září 2001: Čas krize (TV film)
Cesta ke dnu (TV film)
Mambo italiano
Manželé Reaganovi (TV film)
Nekalé úmysly (TV film)
Noční vlny (TV film)
Rudy: Příběh Rudyho Giulianiho, starosty New Yorku (TV film)
2002 Erotománie (TV film)
Hra o čas
Jackie Gleason (TV film)
Matthew Blackheart: Monster Smasher (TV film)
Nebe na dosah
Není úniku
Pod ochranou státu
Zločin je extrémní sport
Zrada (TV film)
2001 Bláznivá svatba
Sama v temnotě
Srdce na dlani (TV film)
2000 2001: Vesmírná prda
A Diva's Christmas Carol (TV film)
Balík peněz
Gatsby (TV film)
Můj soused zabiják
Ostrov smrti (TV film)
Příběh Audrey Hepburnové (TV film)
Stardom
Two Thousand and None
Umění boje
1999 36 hodin do smrti (TV film)
Indián
Kouzelný výtah
Kriminálníci
Legenda Sleepy Hollow (TV film)
1998 Domácí tým
1997 Dobrodružství Malého Indiána
Dům démonů
Hon na Šakala
Vrah nebo oběť
1996 Eikó no kjóki
Jed (TV film)
Matka noc
Mrtvý bod
Příběhy hrůzy (TV film)
Sci-fízl
1995 Damoklův meč
Hart a Hartová: Dvě srdce v tříčtvrtečním taktu (TV film)
Highlander 3
Nesahejte na duhu
1994 Million Dollar Babies (TV film)
Mrs. Parker a začarovaný kruh
1993 Úctyhodná žena II (TV film)
1992 Salt on Our Skin
1991 Money
Pojídač hadů 2: Msta
Scanners III
1990 Nůž v zádech
Padlý anděl (TV film)
Touch of Murder, A
Šepoty
1989 Eddie a Cruiseři 2
Umývání mozků
1988 The Carpenter
Trestní zákon
1987 Shades of Love: The Rose Cafe (TV film)
1984 Hotel New Hampshire

TV seriály

2017 Roadside Picnic (TV seriál)
2015 The Fixer (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2014 The Lottery (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
Gallows Humor (S04E07)
Old Dog, New Tricks (S04E01)
2009 Foundation, The (TV seriál)
2005 The Tournament (TV seriál)
2003 Creepschool (TV seriál)
2001 Dice (TV seriál)
Largo (TV seriál)
1999 Vlkodlak Tommy (TV seriál)
1997 Křik studentů (TV seriál)
Omerta II (TV seriál)
The Hunger (TV seriál)
1996 Omerta (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1994 Mahárádžova dcera (TV seriál)
1993 Sirény (TV seriál)
1991 Heritage Minutes (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace