foto

David Grant Wright

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 End of Sentence
2018 Skin in the Game
2016 Den nezávislosti: Nový útok
2015 Babysitter's Black Book (TV film)
Masterless
2014 50 k 1
Osud mé dcery (TV film)
To nejsi Ty
Warren Jeffs: Prorok mimo zákon (TV film)
2012 Družička v utajení (TV film)
2009 Frat Party
2008 Oko dravce
2005 Vzestup Arnolda Schwarzeneggera (TV film)
2002 Hunter: Návrat ke spravedlnosti (TV film)
2000 Vrah se vrací
1999 Michael Landon, the Father I Knew (TV film)
1998 Příběh Tigera Woodse (TV film)
1997 Hříšné myšlenky (TV film)
Krev na koruně (TV film)
1996 Pán šelem - Braxovo oko (TV film)
1995 Wounded Heart (TV film)
1992 Soukromý případ (TV film)
1991 Autorská křeč (TV film)
Smrtící touha (TV film)

TV seriály

2020 Deputy (TV seriál)
10-8 Selfless (E08)
2019 Tohle jsme my (TV seriál)
Unhinged (S04E03)
Šílená bejvalka (TV seriál)
I Can Work With You (S04E10)
2018 Tady a teď (TV seriál)
Wake (E07)
Waco (TV seriál)
Stalling for Time (E05)
Of Milk and Men (E04)
Lucifer (TV seriál)
All About Her (S03E12)
Šílená bejvalka (TV seriál)
I Am Ashamed (S04E02)
Nathaniel Needs My Help! (S03E08)
2017 Flaked (TV seriál)
Day Six (S02E06)
The Last Tycoon (TV seriál)
Oscar, Oscar, Oscar (E09)
Šílená bejvalka (TV seriál)
Josh is Irrelevant (S03E06)
Is Josh Free in Two Weeks? (S02E12)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vše je rozzářené (S09E11)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Electoral Dysfunction (S02E10)
Recovery Road (TV seriál)
(Be)Coming Clean (E10)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Bez rukaviček (S02E04)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Nerušit (S02E10)
Tým Škorpion (TV seriál)
Hard Knox (S02E22)
2015 Agent X (TV seriál)
Manhattan (TV seriál)
The Threshold (S02E03)
Noční směna (TV seriál)
Aftermath (S02E10)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Svatba Boylea a Linetti (S02E17)
2014 Skandál (TV seriál)
The Price of Free and Fair Elections (S03E18)
2013 Deadtime Stories (TV seriál)
Go On (TV seriál)
Go for the Gold Watch (E19)
Castle na zabití (TV seriál)
Chránit vraha (S05E13)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
Amsterdam (S01E02)
Skandál (TV seriál)
Blown Away (S02E09)
Drsná Harry (TV seriál)
Hysterie (S02E14)
2011 Zákon gangu (TV seriál)
To Be, Act 2 (S04E14)
Torchwood (TV seriál)
Escape to LA (S04E04)
The New World (S04E01)
2010 Táta k pronajmutí (TV seriál)
Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
Anatomie lži (TV seriál)
Duel s ďáblem (S02E11)
Private Practice (TV seriál)
Playing God (S04E03)
The End of a Beautiful Friendship (S03E23)
In the Name of Love (S03E22)
Vincentův svět (TV seriál)
Tequila Sunrise (S07E04)
2009 Ochrana svědků (TV seriál)
A Frond in Need (S02E08)
Kancl (TV seriál)
Two Weeks (S05E19)
Útěk z vězení (TV seriál)
Špatná matka (S04E19)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Světlo na konci tunelu (S05E18)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S07E02)
Day 7: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S07E01)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Easy Money (TV seriál)
Invaze buranů (TV seriál)
Dead Calm (S02E06)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Před Nejvyšším soudem (S04E17)
2007 Saints & Sinners (TV seriál)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Včera (S02E18)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates A Part-Time Job (S01E12)
Myšlenky zločince (TV seriál)
North Mammon (S02E07)
2005 V utajení (TV seriál)
Family (S01E06)
Target (S01E02)
Vražedná čísla (TV seriál)
Závada konstrukce (S01E04)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Mlčení nevinného (S01E11)
Západní křídlo (TV seriál)
Things Fall Apart (S06E21)
Dva z Queensu (TV seriál)
Slippery Slope (S07E21)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Enigma (S01E15)
Odložené případy (TV seriál)
Rudá záře (S02E08)
Západní křídlo (TV seriál)
Impact Winter (S06E09)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
The Lyon's Den (TV seriál)
Tremors (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Thirty-Six (S02E13)
Čarodějky (TV seriál)
Pomoc pro démona (S05E07)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
The Chronicle (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Láska bolí (S04E18)
1993 Odpadlík (TV seriál)
Bonnie a Claire (S02E08)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky