foto

David Grant Wright

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Den nezávislosti: Nový útok
2015 Babysitter's Black Book (TV film)
Masterless
2014 50 k 1
Taken Away (TV film)
To nejsi Ty
Warren Jeffs: Prorok mimo zákon (TV film)
2012 Družička v utajení (TV film)
2009 Frat Party
2008 Oko dravce
2005 Vzestup Arnolda Schwarzeneggera (TV film)
2002 Hunter: Návrat ke spravedlnosti (TV film)
2000 Vrah se vrací
1999 Michael Landon, the Father I Knew (TV film)
1998 Příběh Tigera Woodse (TV film)
1997 Hříšné myšlenky (TV film)
Krev na koruně (TV film)
1996 Pán šelem - Braxovo oko (TV film)
1995 Wounded Heart (TV film)
1992 Soukromý případ (TV film)
1991 Autorská křeč (TV film)
Deadly Desire (TV film)

TV seriály

2018 Tady a teď (TV seriál)
Wake (E07)
Waco (TV seriál)
Stalling for Time (E05)
Of Milk and Men (E04)
Lucifer (TV seriál)
All About Her (S03E12)
Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
I Am Ashamed (S04E02)
Nathaniel Needs My Help! (S03E08)
2017 Flaked (TV seriál)
Day Six (S02E06)
The Last Tycoon (TV seriál)
Oscar, Oscar, Oscar (E09)
Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
Josh is Irrelevant (S03E06)
Is Josh Free in Two Weeks? (S02E12)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
All Is Bright (S09E11)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Electoral Dysfunction (S02E10)
Recovery Road (TV seriál)
(Be)Coming Clean (E10)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Gloves Off (S02E04)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Nerušit (S02E10)
Tým Škorpion (TV seriál)
Hard Knox (S02E22)
2015 Agent X (TV seriál)
Manhattan (TV seriál)
The Threshold (S02E03)
Noční směna (TV seriál)
Aftermath (S02E10)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Boyle-Linetti Wedding (S02E17)
2013 Deadtime Stories (TV seriál)
Go On (TV seriál)
Go for the Gold Watch (E19)
Castle na zabití (TV seriál)
Chránit vraha (S05E13)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
2011 Harry's Law (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
To Be, Act 2 (S04E14)
Torchwood (TV seriál)
Escape to LA (S04E04)
The New World (S04E01)
2010 Táta k pronajmutí (TV seriál)
Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
Anatomie lži (TV seriál)
Duel s ďáblem (S02E11)
Private Practice (TV seriál)
Playing God (S04E03)
The End of a Beautiful Friendship (S03E23)
In the Name of Love (S03E22)
Vincentův svět (TV seriál)
Tequila Sunrise (S07E04)
2009 Kancl (TV seriál)
Two Weeks (S05E19)
Útěk z vězení (TV seriál)
Špatná matka (S04E19)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Světlo na konci tunelu (S05E18)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S07E02)
Day 7: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S07E01)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Easy Money (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Saints & Sinners (TV seriál)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Včera (S02E18)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates A Part-Time Job (S01E12)
Myšlenky zločince (TV seriál)
North Mammon (S02E07)
2005 V utajení (TV seriál)
Family (S01E06)
Target (S01E02)
Vražedná čísla (TV seriál)
Závada konstrukce (S01E04)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Mlčení nevinného (S01E11)
Západní křídlo (TV seriál)
Things Fall Apart (S06E21)
Dva z Queensu (TV seriál)
Slippery Slope (S07E21)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Enigma (S01E15)
Odložené případy (TV seriál)
Rudá záře (S02E08)
Západní křídlo (TV seriál)
Impact Winter (S06E09)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
The Lyon's Den (TV seriál)
Tremors (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Pomoc pro démona (S05E07)
2001 Chronicle, The (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace