Reklama

Reklama

V blízké budoucnosti jsou roboti pověřeni podřadnými úkoly a prací, ale mají zakázáno vypadat přesně jako lidé, neboť panuje obava z toho, že by je mohli nahradit. Charles je sukničkář, který tajně používá přesnou repliku robota, aby se miloval se ženami, zatímco sám hraje videohry. Jednoho dne potká na kluzišti Elaine a zamiluje se do ní. Využije svého robota C2, aby se jí dvořil. Netuší, že Elaine má svou vlastní repliku robota E2, pomocí níž se dvoří bohatým mužům a sklízí úspěchy. Naneštěstí se roboti obou podvodníků setkají, zakoukají se do sebe a utečou na mexickou hranici, aby žili svobodným životem. Elaine a Charles musí spojit síly a zastavit je dřív, než jejich tajemství vyjde najevo. (HBO Max)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (25)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Základ zvoleného konceptu (roboti / humanoidy sa dajú využiť aj na iné veci, ako pracovníci) nie je zlá a určite ponúka niekoľko možností nielen na vtipné ale aj poučné scény a dialógy. Problémom je, že ozaj vydarených a vtipných scén vo filme Robots spíš nenájdeme. Dialógy a scény nie sú dostatočne vtipné, chémia medzi ústrednou dvojicou Shailene Woodley / Jack Whitehall funguje len miestami a ani vtedy to nie je nič nadpriemerného. Slabá komédia s nevyužitým potenciálom toho, čo scenár ponúka. P.S.: Shailene Woodley v role ako E3 tak často nevidíme. Osobné hodnotenie: 63% (**) ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Niečo nové a vynikajúce. Žiadne vybuchujúce budovy, brutal akčné scény, "normálny život" dvoch ľudí a dvoch robotov s UI. Výber hl.herečky nie moc štastný, ale v konečnom výsledku dosť fajn. Čo tak mať robota dvojníka, ktorý robí všetky nepríjemné činnosti za vás? Super nápad. uvidíme ajnejaké posteľné a vášnivé scény o vtipných ani nehovoriac, celý príbeh je popretkávyný vtipom: "Nikdy jsem to nedelal.." "Neboj, ja asi 1000x..", "Jak si vedem?" "prvé 2 hodiny výborne, ďalsie 3 perfektne", "Musím čúrat a zvracet a ješte se zabít..", "dohajzlu, oni spolu píchaj..", "Odkdy medvedi vijou?" "když jsou nadržený?.... :)", "doufám, že budu mít noční múru a bude lepší jak tahle desná realita..", "kam jdeme na naši svadbu?", "ukážeme to cez "facetime"","je naprogramovana k iniciaci..", "to mne jako chce znásilniť?.." e2, c2 a moby hudba. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Roboti je sice na jednu stranu až nevídaně prostinký a naivní filmeček, ovšem je až šokující, jak moc mě přesto bavil. Ovšem ono to vlastně až tak šokující ale vlastně není, jelikož na druhou stranu i přes ty dvě výše zmíněné výtky disponují Roboti kupodivu dost netuctovou zápletkou, která je sice samozřejmě předvídatelná, zároveň ale disponuje mnoha nápaditými a nečekanými momenty, krom toho má i skvělý spád a pořád se v ní něco děje. Navíc Roboti v podstatě ale v rámci nezbytné tolerance fungují i ve všech ostatních ohledech. Sice je to fakt skutečně jednoduché a zatraceně nenáročné, ovšem má to svojí vlastní takovou rozvernou atmosféru, humor zde též funguje ve většině případech opravdu vtipně a hlavně snad ani jednou nesklouzl k nějaké trapnosti, což považuji za vážně nečekané, překvapila mě i slušná nekorektnost a vulgárnost, kde se s tím především ústřední postavy fakt nepářou, no a když už zmiňuji ty postavy, tak ty jsou vesměs zábavné a výrazné, k čemuž pak samozřejmě ale napomohl i velice sympatický casting, na čele se sympatickou dvojkou Woodley/Whitehall, kteří si jednak po celou dobu nic nedarují, ale zároveň to mezi nimi i jiskří a funguje prostě mezi nimi ta správná chemie, jaká má mezi takovými postavami být. Za mě se tak jedná o skutečně výtečnou nenáročnou jednohubku, která je svižná, vtipná, trefně obsazená, takže prostě rozhodně příjemná a zábavná podívaná. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Pokud vidím v popisku filmu termíny Komedie / Romantický / Sci-Fi a hodnocení na čsfd se pohybuje těsně nad padesáti procenty, věru neočekávám úžasný zážitek. A taky se mi ho nedostalo. Jenže... Ono mě to vlastně docela bavilo. Jasně, nebyl to žádný skvělý snímek, šlo (pro mě) spíše o oddechovou záležitost, a jako taková nenáročná podívaná to na mě fungovalo velmi dobře. Netvrdím, že jsem si při sledování málem natrhl bránici, tvůrci ze mně každopádně bez problémů dostali nejeden pobavený úsměv, a způsobili mi tak dobrou náladu. A to jsem ještě ani nezmínil fakt, že se Amíci konečně dočkali funkční zdi a že Mexičané dosáhli stavu, kdy se jejich stát stal zemí zaslíbenou. Spokojení tak museli být vlastně všichni a jedinou vadou na kráse byly snad jen ty výpadky elektrického proudu. Jo, jo, byla to sice v podstatě blbost, ale pobavila mě, nikdo mi netlačil do hlavy kvanta politicky korektních žvástů a já jsem se v závěru tohoto svého výblitku rozhodl přidat i čtvrtou pěticípou (sice slabou ale přece). / Poučení: K rozdělání ohně nikdy nepoužívej nefunkční dřevo. 4*- ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Jack Whitehall je holkař a má svého dvojníka-robota, Shailene Woodley je zlatokopka a taky má svého robota.  Ve chvíli kdy se oba roboti dvojníci "zamilují" a utečou, musí tahle pochybná dvojka spojit síly a vydat se jim po stopě. Jak premisa, tak obsazení vypadají na papíře mnohem lépe než je bohužel finální výsledek. Romantické to sice možná trochu je, ovšem vtipné prakticky vůbec a nebýt Shailene, kterou mám rád a poslední dobou sem jí nikde moc neviděl, měl bych co dělat abych dokoukal...40% ()

Galerie (101)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie sa uskutočnilo v Novom Mexiku v auguste 2021. (Arsenal83)
  • Film je založený na knihe "Robot, ktorý vyzeral ako ja" od Roberta Sheckleyho. (Arsenal83)
  • Charles (Jack Whitehall) a Elaine (Shailene Woodley) se hádají, kdo bude spát v jediném křesle, když dům, který patří jeho bohatému nevlastnímu otci, má jistě ložnici. Mohli si prostě vzít matraci a dát si ji k ohni, aby se zahřáli. I když je více než pravděpodobné, že bohatý člověk by měl v takovém domě topení. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama