Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedna z mnoha Charlieho přítelkyň na jednu noc Wendy se spřátelí s Jakem. Charliemu se to nezamlouvá, protože si myslí, že Wendy využívá Jakea k tomu, aby se dostala blíž k němu a posunula jejich přátelství na vyšší úroveň. Pravda je však poněkud jiná. (TV Nova)

Recenze (6)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Paranoidný Charlie si myslí že sa jeho rýchlovka chce udomácniť u neho a používa na to Jacka. osamelý Allan začína rozumieť Rose a to Charliemu vadí, lebo v tom vidí tiež podlí plán na votretie sa do domu. Prevedenie: Vynikajúce rozuzlenie s otravnou rodinou a vyvedením z omylu. 94% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jsme jako dvě ponožky, který hrozně touží zahřívat něčí nohy, ale nehodí se s žádnou do páru, a tak jsou dobrý akorát k tomu dělat prachovku.. Nebo maňáska.." ;) ()

Reklama

Zajímavosti (6)

  • Evelyn (Holland Taylor) spomína na plastického chirurga menom Dr. Shapiro. V neskorších epizódach je viackrát spomínané, že jej dlhoročný doktor v tejto oblasti je Dr. Schenkman (Steve Hytner). (Real Tom Hardy)
  • Jedna z mála epizód, kde Charlie (Charlie Sheen) otvorene, no najmä úprimne hovorí o jeho problémoch s intimitou voči ženám. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama